Lenovo P2 Android 8.0 Oreo Güncellemesi Alacak Mı? İşte İlginç Bilgi

Android 8.0 güncellemesini cihazlarıyla buluşturmaya hazırlanan Lenovo, çok satan ve hala da ilgi gören Lenovo P2 telefonuna Android 8 Oreo güncellemesini lvermeyebilir. Lenovo'nun sitesinde yer alan Android güncelleme yol haritasında yer alan detay şaşırttı.
Lenovo
Lenovo P2
Akıllı telefon piyasasında son yıllarda oldukça iyi bir başarı elde eden ünlü Çinli bilgisayar üreticisi Lenovo, Android 8.0 güncellemesini hala yayınlamadı. Çok a sayıda telefonuna Android Oreo güncellemesini vereceğini duyuran firma, bazı kullanıcılarının da kafasını karıştırmış durumda. Geçtiğimiz sene satışa sunulan ve kısa bir süre içinde iyi bir satış başarısına ulaşan Lenovo P2'nin Android 8,0 alıp almayacağı netleşmiş değil. Peki Lenovo P2 Android 8.0 alacak mı? En önemlisi de Lenovo'nun telefonları ne zaman Android Oreo alacak? Yanıtlar haberimizin devamında.

Lenovo'nun Android Yükseltme Yol Haritası kısmında yer alan bilgilere göre çok sayıda telefon güncelleme almayacak. Motorola ve Lenovo'nun Android 8.0 alacak cihazları da birkaç haftaya yavaş yavaş güncellemeyle buluşacak. Android 9'un konuşulduğu bu aralar Lenovo'nun güncellemeleri geciktirmesi dikkat çekiyor. Öte yandan Lenovo'nun en çok satılan telefonlarından biri olan P2, açıklamalara göre yeni Android  sürümünü almayacak. Ancak Lenovo'nun web sitesindeki bilginin altındaki not göze çarpıyor.  Lenovo P2'nin Android 8.0 almayacağı açıklamasının hemen yanında "Birleşik Krallık ve Türkiye hariç" notu kafaları karıştırdı. Bu bilgiden sonra birçok kişi "acaba Türkiye ve İngiltere'deki  Lenovo P2'ler Android 8.0 alacak mı?" Sorusunu dile getirmeye başladı.

İLGİLİ HABERLER
Lenovo P3 Çıkacak mı? Lenovo P3 Özellikleri Neler Olabilir?







Gelişmeleri FACEBOOK ve TWİTTER sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0