Karımı Gördünüz Mü? Filminin Detayları Dikkat Çekiyor! (Karımı Gördünüz Mü? Fragman)

Birçok sinemasever tarafından merakla beklenen Karımı Gördünüz Mü? Filmi bu hafta gösterime giriyor. Tecavüzcü Coşkun ve Nuri Alço'nun da yer aldığı Karımı Gördünüz Mü? oyuncularıyla  dikkat çekiyor. Öte yandan Karımı Gördünüz Mü? filminin konusu da seyirciyi kahkahaya boğacak.
Karımı Gördünüz Mü
Bu hafta vizyona 10'a yakın film  giriyor. Komedi, dram, animasyon ve korku gibi birçok türdeki sinema filmleri arasında  komedi filmleri fazla olmasıyla dikkat çekiyor. 6 Nisanda vizyona girecek filmler arasında: Antep Fıstığı, Can Feda, Eyvah Karım, Kızım ve  Ben gibi yapımlar öne çıkıyor. Ancak bu hafta vizyona girecek filmler arasında en çok dikkat çeken yapım, Karımı Gördünüz Mü? filmi oluyor.   Film, gerek konusuyla gerekse oyuncu kadrosuyla ilgi görmeyi başarıyor. Öte yandan "Karımı Gördünüz Mü?" sosyal medyada da henüz vizyona girmeden konuşulmaya başlandı bile. Yeşilçam'ın efsanevi isimlerinden Tecavüzcü Coşkun ve Nuri Alço'nun da yer aldığı filmin fragmanı geçtiğimiz ay yayınlanmıştı. 

Karımı Gördünüz Mü'nün fragmanı çok kısa sürede 500 bine yakın bir izlemeye ulaşmayı başardı. Fragman hala da beğeni toplamaya devam ediyor. Bu arada komik sahneleri ile dikkat çeken Karımı Gördünüz Mü? oyuncularıyla da öne çıkıyor. Karımı Gördünüz Mü'nün oyuncu kadrosunda  farklı alanlarda ünlü birçok isim yer alıyor. Antalya'da çekimleri tamamlanan film bu hafta vizyona girecek. Peki Karımı Gördünüz Mü? konusu nedir? İşte Karımı Gördünüz Mü? oyuncuları ve diğer tüm detaylar...

Arda Kural Karımı Gördünüz Mü? İle Geri Döndü!


Aras Yapım’ın yapımcılığını gerçekleştirdiği filmin yönetmen koltuğunda Bülent Pelit oturuyor. Ayrıca yönetmen Bülent Pelit, Karımı Gördünüz Mü? filminin senaryosunu da kaleme aldı. Bu cuma gösterime girecek olan Karımı Gördünüz Münün oyuncu kadrosunda: İvana Sert, Peker Açıkalın, Nuri Alço, Coşkun Göğen, İlker Kurt, Toygun Ateş, Ferdi Atuner, Hüseyin Elmalıpınar, Tolga Öz, Mehmet Çepiç, Berna Öztürk, Esra Sömezer, Dilay Korkmaz, Erdi Ünver, Ahmet Arıman, Ayşin Zeren, Yüksel Molla, Ali Rıza Tanyeli, Elif Kabaş, Anıl Şimşek, Teoman Ayık, Merve Yüksel ve Banu Parlak yer alıyor. 
Film avişi
Film
Ayrıca film için, radyo programcısı ve oyuncu İrfan Aslanhan'ın yanı sıra uzun süredir ekranlardan ve beyazperdeden uzak duran, birtakım psikolojik sorunlar yaşayan Arda Kural da kamera karşısına geçti. Bir zamanların en çok aranan oyuncusu Kural, böylece tekrar seyirci karşısına çıktı. Vizyon tarihi 6 Nisan olarak belirlenen Karımı Gördünüz Mü?, tatile gittikleri tesislerde eşi Makbule'yi kaybeden Hakkı'nın hikâyesini anlatıyor. Yaklaşık bir ay boyunca Antalya'nın Manavgat ilçesinde çekimleri tamamlanan filmin beyazperdede önemli rakipleri de bulunuyor.

KARIMI GÖRDÜNÜZ MÜ? FİLM KONUSU


Birçok şehirde özel gösterimi yapılacak olan ve sosyal medya fenomenleri ile çalışılan filmin konusu dikkat çekiyor. Karımı Gördünüz Mü'nün konusu kısaca şöyle: 

Ünlü iş insanı Hakkı Geçer, oldukça gösterişli karısı Makbule Geçer ile yaz tatiline çıkarlar. Birçok turistik tesisi, yatı olan Hakkı, karısının farklı bir yerde tatil yapmak istemesine bir anlam veremezken, onun bu arzusunu kırmaz ve yerine getirir. Özel araçları otelin önüne yaklaşır, komik yaşlıca bir adam olan Hakkı, büyük bir itina ile karısını araçtan indirir, birkaç araç daha yanaşır ve içinden onlarca bavul tesise taşınır. Otelin müdürü Selçuk, bu ağır müşterilerini kapıda karşılar. Hakkı, etraftakilerin eşine ilgisinden rahatsız olur. Etrafa laf yetiştirmeye çalışırken, karısının yanında olmadığını fark eder, kaşla göz arasında Makbule kaybolmuştur. Hakkı, deli gibi sağa sola koşturur, ama kadın sırra kadem basmıştır, koca tesisin içinde karısını aramaya başlar.





Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0