Arda Kural Geri Döndü! Arda Kurala Ne Oldu? İşte Arda Kural'ın Son Hali

Çok uzun bir süredir hem ekrandan hem de beyazperdeden uzak kalan Arda Kural tekrar izleyici karşısına çıktı. Bir sinema filmi için kamera karşısına geçen Arda Kural, bilindiği üzere daha 1 yıl öncesine kadar çeşitli psikolojik sorunlar yaşıyordu. Peki ne oldu da Arda Kural tekrar seyirci karşısına çıktı?
Arda kural son hali
Arda Kural
Arda Kural, bir zamanlar Türkiye'nin en çok dikkat çeken oyuncularındam biri idi. Hatta yakışıklı oyuncu için Türkiyenin Leonardo DiCaprio'su bile deniliyordu. 2000'li yılların başlarında birçok dizi ve filmin  aranan ismiydi Arda Kural. Ancak daha sonra ne olduysa yakışıklı oyuncu birden ekrandan uzaklaşmaya başladı. Ve Arda Kural'ın sevenleri medyada başarılı oyuncunun sokaklarda yaşadığını, hatta evsiz kaldığını yazmaya başladı. Bir zamanlar çeşitli psikolojik sorunlar yaşayan ve bu nedenle seyirciden uzak kalan Arda Kural geçtiğimiz senelerden beri yavaş yavaş toparlandı. Arda Kural'ın eski yaşamına geri döndüğünün kanıtı ise bu hafta vizyona girecek olan bir filmde rol alması. Kural,  birçok ünlü ismin rol aldığı Karımı Gördünüz Mü?adındaki komedi filminde sinemaseverlerle buluşuyor.

Arda Kural Eski Günlerine Geri mi Dönüyor?


Aras Yapım’ın yapımcılığını gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Bülent Pelit'in oturduğu Karımı Gördünüz Mü? filminde Arda Kural da rol alıyor.   Bu hafta vizyona girecek olan filmin oyuncu kadrosunda birçok ünlü isim yer alıyor. Filmde, İvana Sert, Peker Açıkalın, Nuri Alço ve daha bir çok isim seyirci karşısına çıkacak.  Geçtiğimiz yıllarda Arda Kural'ın bir daha seyirci karşısına çıkamayacağı dile getirilse de başarılı oyuncu sevenlerini Bu filmde yer alarak sevindirdi. Artık Kötü günleri geride bırakan Arda Kural, daha çok projede yer alacak gibi görünüyor. Hatta iddiaya göre Arda Kural yakın  zamanda başlayacak bir dizide rol alacak.

İLGİLİ HABERLER
 karımı gördünüz mü
Arda Kural film

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0