Aydilge'nin "Kendi Yoluma Gidiyorum" Albümü Yoğun İlgi Görüyor!

Aydilge yeni şarkıları ile dinleyicisinin karşısına çıkıyor. Yaptığı her şarkıyla müzikseverlerce beğeni toplayan Aydilge,  Kendi Yoluma Gidiyorum adını verdiği yeni albmünü tamamladı. Ayrıca Aydilge'nin Kendi Yoluma Gidiyorum şarkısının klibi de geçen gün çekildi.
Kendi yoluma
Aydilge
Aydilge yeni şarkıları ile dinleyicisinin karşısına çıkıyor. Yaptığı her şarkıyla müzikseverlerce beğeni toplayan Aydilge,  Kendi Yoluma Gidiyorum adını verdiği yeni albümünü tamamladı. Ayrıca Aydilge'nin Kendi Yoluma Gidiyorum şarkısının klibi de geçen gün çekildi. Aşka Gel, Aşk Lazım, Yangın Var, Yo Yo Yo ve son olarak geçen sene çıkarttığı Gece Uyku Tutmazsa gibi pek çok hit olmuş şarkıyla dikkatleri üzerine çeken başarılı şarkıcı Aydilge, genellikle sevilen diziler için yaptığı şarkılarla adından söz ettiriyor. Ancak Aydilge son zamanlarda dizilerden daha çok albümlerle sevenlerinin karşısına çıkıyor. Aydilge, "Kendi Yoluma Gidiyorum" adını verdiği yeni albümüyle yine birçok şarkıyı dinleyiciyle buluşturuyor. Öte yandan albüme adını veren Kendi Yoluma Gidiyorum şarkısına geçen gün klip çekildi.  Aydilge'nin bu klibi de diğer tüm klipleri gibi eğlenceli oluşuyla dikkat çekiyor.

Yönetmenliğini Erdi Sevinç'in üstlendiği Aydilge'nin Kendi Yoluma Gidiyorum klibi  için Aydilge: "Keyifli bir klip oldu." Yorumunu yaptı. Albümde yer alan birçok şarkı gibi albüme adını veren ve klibi tamamlanan bu şarkının da söz ve müziği Aydilge'ye ait. Tüm dijital müzik platformlarında yerini alacak olan Aydilge'nin yeni albümü Dokuz Sekiz Müzik etiketiyle çıkacak. Duygusal ve hareketli şarkıların bulunduğu albüm için pek çok aranjör ile birlikte çalışıldı. Bu arada klip çekimlerinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aydilge, yeni şarkıları hakkında şunları söyledi:

Renkli bir albüm dinleyicileri bekliyor diyen Aydilge sözlerini şöyle sürdürdü:
"Albümde,  klibini çektiğim şarkı da çok neşeli ve heyecanlı, enerji dolu. O bize de yansıyor. Renk renk bir albüm  bekliyor. İçinde duygusal şarkılar da var, hızlı şarkılar da var. Farklı farklı bir sürü aranjör ile çalıştım. Çünkü içimde birden fazla kadın var ve bu kadınların hepsinini yansıtmak istedim açıkçası."
Aydilge yeni şarkılarını hayranlarına şu videoyla sosyal medyada duyurdu:


İşte Aydilge'nin Yeni Şarkılarının İsimleri:
Aydilge- Yeni Başlayanlar İçin Aşk
Aydilge- Sonsuz Sevgilim
Aydilge- Kendi Yoluma Gidiyorum
Aydilge- Yana Yana
Aydilge- Akşam Çöktü Kalbime
Aydilge- Oyunbozan
Aydilge-Hüzün Ülkesi
Aydilge- Kusura Bak
Aydilge- Bilerek Oldu
Aydilge- Gece Uyku Tutmazsa
Aydilge- Sade Şarkı
Aydilge-Gel Sarıl Bana





Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0