Sokrat ST, Şanışer ile Yaptığı Düeti ve Yeni Albümünü Bu Hafta Yayınlıyor!

Ünlü rap müzik sanatçısı Sokrat ST, yeni şarkılarını müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Sokrat ST'nin yeni albümünde düetler de yer alıyor. Sokrat ST ve Şanışer'in beraber seslendirdiği "Proleterya" şarkısına da klip çekildi. İşte Sokrat'ın 2018 albümünden detaylar...
Sokrat st şanışer
Sokrat
Yaz aylarına yaklaştığımız şu zamanlarda pop ve rock sanatçıları gibi rap yapan şarkıcılar da yeni şarkılarını yayınlamaya başlıyor. Kimi şarkıcılar tek şarkılık single çalışmaları çıkarırken her ne kadar albümler iyi bir etki yaratmasa da  bazı sanatçılar da albüm piyasaya sürmeyi tercih ediyor. Albüm çıkaran rapçilerden biri ise Sokrat ST oldu. "Seçim Senin" "Korkularıma Dair" "Beklemeyen Misafir" "Bunu Sen Seçtin" gibi dillere dolanan şarkıların sahibi Sokrat ST, uzun bir süre sonra yepyeni şarkılarını dinleyicileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. 23 mart Cuma günü çıkacak olan Sokrat ST'nin yeni albümünde düetler de yer alıyor. Sokrat ST'nin Grafomani adındaki albümü şimdiden sosyal medyada sanatçının sevenleri tarafından yoğun ilgi görüyor.

Öte yandan Sokrat ST, Grafomani albümünün tanıtımını ve Proletarya şarkısına çektiği klibin teaserını da YouTube'da paylaştı. Sokrat ST çıkış şarkısı olan Proletarya'yı başarılı rapçi Sarp Palaur bilinen ismiyle Şanışer ile birlikte seslendirdi. Şanışer ve Sokrat'ın Proletarya şarkısının klibi bu cuma günü müzikseverlerle buluşacak. Yine aynı gün Sokrat ST'nin "Grafomani" albümü tüm dijital müzik platformlarında yerini alacak. Başarılı şarkıcı Şanışer de Sokrat ST ile yaptıkları düetin bir kısmını sosyal medya hesaplarında paylaşarak sevenlerine duyurdu. Sokrat ST bu albümle 2018'in başlangıcını da yapmış oldu.
Sokrat st albüm
Sokrat
Hisar Müzik etiketiyle çıkan yeni albüm için Sokrat ST şunları söyledi: 
"Grafomani albümünün yaklaşık 8 aylık bir hikayesi var. Albümün hazırlanma süreci boyunca neredeyse her gün söz yazdım. 'Grafomani' ismi de buradan geliyor. (Yunanca kökenli bir sözcük olan "Graphomania" Başıboş şekilde yazma, her gördüğünü kağıda dökmek, yazı yazma manisine denir. Türkçesi: Grafomani) Biraz çılgınca bir süreç oldu diyebilirim. Albüm 12 şarkıdan oluşuyor ve şarkıların neredeyse hepsinde kızgınlık hakim.. Ve yaşamadığım bir hikaye yok. Hem tek bir soruna bağlı kalmadan hem de kulakta büyük bir karmaşa yaratmadan duyurmak istedim şarkılarımı."

Sokrat ST'nin yeni albümünde yer alan şarkılar ise şöyle: 
Sokrat ST-Benden Uzak Durun
Sokrat ST-9.Peron
Sokrat ST-Bro! Yo!
Sokrat ST-Proletarya (Feat Şanışer)
Sokrat ST-Bu Kaçıncı Yanışım (Feat Mert Şenel)
Sokrat ST-Hipokondriyal Sanrılar
Sokrat ST-Korkularla Sınar Hayat
Sokrat ST-Gregoryen (Feat Beta BB)
Sokrat ST-Çocuktum Part 2
Sokrat ST-Bir Masal Kahramanı
Sokrat ST-Bana Yolla (Feat Meriç Can Ateş)






Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0