Mehmed Bir Cihan Fatihi Reyting Sonuçlarında Herkesi Çok Şaşırttı!

Kanal D'nin Mehmed dizisi dün akşam ilk kez ekrana geldi. Mehmed Bir Cihan Fatihi 1. Bölümü sosyal medyada da yoğun ilgi gördü. Öte yandan Mehmed Bir Cihan Fatihi reytinglerde de şaşırttı. Peki Mehmed Bir Cihan Fatihi reyting sonuçlarında kaçıncı oldu?
Mehmed
2017'nin son çeyreğinden bu yana Kanal D'de başlaması beklenen Mehmet: Bir Cihan Fatihi dizisi nihayet dün akşam iik bölümüyle ekrana gelerek izleyiciyle buluştu. Fatih Sultan Mehmet'i Kenan İmirzalıoğlu'nun canlandırdığı dizi uzun süredir birçok kişi tarafından yakından ilgiyle takip ediliyordu. Hep bir şekilde ekrana gelmesi ertelenen dizinin yönetmeni ve senaryo ekibi ise kısa bir süre önce değişmişti. Geçtiğimiz aylarda Mehmed dizisinin yeni yönetmeni ve senaristiyle O3 Medya yoluna devam etmişti. Fragmannları ve yayınlanan teaserlarıyla dikkatleri üzerine çeken Mehmed Bir Cihan Fatihi, 1. Bölümünü dün izleyiciyle buluşturdu. Dizinin ekranlara geldiği saatlerde sosyal medyada  Kenan İmirzalıoğlu başta olmak üzere, Mehmed dizisinin başrol oyuncuları çok konuşuldu. Kimileri Mehmed Bir Cihan Fatihi'ni başarılı bulurken, kimileri ise diziyi yerden yere vurdu. Peki ama Mehmed Bir Cihan Fatihi reyting sonuçlarında nasıl bir performans sergiledi? Mehmed dizisi birçok kişiyi reyting sonuçlarında şaşırttı.  Diziseverler Kanal D'nin yeni dizisini beğendi mi? İşte Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin reytinglerdeki başarısı...

Mehmed Bir Cihan Fatihi Reyting Sonuçlarında Kaçıncı Oldu?


Mehmed Bir Cihan Fatihi 1. Bölümüyle ekrana geldiği saatlerde çok ciddi rakiplerle mücadele etti. Dizinin önemli rakipleri arasında: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kadın dizisi ve Ufak Tefek Cinayetler'i gösterebiliriz. Peki Mehmed Bir Cihan Fatihi reyting sonuçlarında kaçıncı oldu? Total'e baktığımızda, Kadın'ın  birinci, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ikinci olduğu listede Mehmed dizisi ücüncü oldu. Onu Ufak Tefek Cinayetler dördüncü ve Kadın dizisinin özeti ise beşinci sırada takip etti.  AB reyting sonuçlarında yine Kanal D'nin yeni dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi üçüncü oldu. Dizi Atv'de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini geride bırakmayı başardı. ABC1 reyting listesinde de pek bir değişiklik göze çarpmıyor. Yine Mehmed dizisi üçüncü sırada yer alarak herkesi şaşırttı. Mehmed Bir Cihan Fatihi reyting sonuçlarında ilk sınavını başarılı bir biçimde tamamlamış oldu. Bakalım Mehmed dizisi önümüzdeki günlerde reyting sonuçlarında kaçıncı olacak?







Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0