Halil Söyletmez ve Feride Hilal Akın'dan Muhteşem Düet! "Malum Şahıs"

İki sosyal medya fenomeni: Feride Hilal Akın ve Halil Söyletmez, yepyeni bir şarkıyı dinleyici ile buluşturdu. İkilinin Malum Şahıs şarkısı dün itibariyle YouTube'da yayınlandı. İşte Feride Hilal Akın & Halil Söyletmez'in Malum Şahıs'ın detayları...
Malum Şahıs
Sosyal medyanın dikkat çeken isimlerinden Feride Hilal Akın, uzun süredir YouTube kanalında seslendirdiği şarkılarla beğeni toplamaya devam ediyor. Birçok popüler şarkıyı yeniden seslendiren Feride Hilal, 500 bine yakın aboneye sahip. Öte yandan Feride Hilal Akın'ın Halil Söyletmez ile olan yakın arkadaşlığı da pek çok sosyal medya kullanıcısı tarafından bilinmekte. Beraber çok farklı işlere imza atan ikili, sık sık video çekmekte. Sosyal medya fenomeni Halil Söyletmez'in geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaya göre; Feride Hilal Akın ile bir düet çalışmasına imza attı. Kayıtları tamamlanan "Malum Şahıs" adlı şarkı yakın bir zamanda yayınlanacaktı. Ancak Feride Hilal Akın son anda şarkıyı Halil Söyletmez ile birlikte söylemekten vazgeçti. Bunun üzerine ikili şarkının akustik versiyonunu YouTube'da yayınlayarak Orta yolu buldu. Halil Söyletmez ve Feride Hilal Akın'ın Malum Şahıs şarkısının diğer detayları haberimizin devamında.

Feride Hilal ve Halil Söyletme'den Giderli Şarkı!


Geçtiğimiz günlerde Feride Hilal ile eğlenceli bir video çeken Halil Söyletmez, yakında Malum Şahıs şarkısının geleceğini duyurmuştu. Stüdyo kayıtlarına başlanacağını belirten Söyletmez, "bekleyin"  diyerek sevenlerine şarkıyı duyurmuştu. Fakat her ne olduysa ikili şarkıyı birlikte seslendirmekten vazgeçti. Dün itibariyle Halil söyletmez'in YouTube kanalında stüdyo kayıtları yerine Malum Şahıs şarkısının akustik versiyonu paylaşıldı. Şarkı eğlenceli ritmi ve giderli sözleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Bu arada Aralık 2017'de Feride Hilal Akın'ın YouTube kanalında Malum Şahıs şarkısının nakarat kısmı yayınlanmıştı. Akustik olarak seslendirilen şarkının sadece nakarat kısmı 300 bin izleme aldı. Halil Söyletmez  ve Feride Hilal Akın ikilisinin söylediği Malum Şahıs'ın söz ve müziği Hakan Tunçbilek'e ait.
Halil söyletmez
Halil Söyletmez- Feride Hilal
Ayrıca Feride Hilal Akın ve Halil Söyletmez, Malum Şahıs şarkısını beraber seslendirmekten vazgeçmeden önce şunları söylemişti: "Bu şarkının stüdyo kaydı ve tamamı yakında Halil Söyletmez kanalında olacak! Halil ile Malum Şahıs adlı şarkıyı hazırlıyoruz. Heyecanlandık ve sizinle bu halini de paylaşmak istedik. Çok yakında, Halil Söyletmez Youtube kanalında tamamını dinleyebilecek ve klibini izleyebileceksiniz."  Sosyal medyada heyecan uyandıran şarkının kısa sürede yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Ayrıca Malum Şahıs şarkı sözleri de dikkat çekiyor.

Feride Hilal ft Halil Söyletmez Malum Şahıs sözleri:
Malum şahıs, şimdi mevzu bahis.  İnsan olmaksa sen kayıpsın.  Dostlarını satıp, ardından konuşmak büyük bir hataysa sen ayıpsın.  Ekranda gördüğün büyük kalabalıklar.  Herkesle bir kavga, her yerde bir gürültü.  Söyle nasıl becerdin bu çöküntüyü? Belki pişmansın ya da tam tersi.  Allah aşkına bir hayat dersi al benden.  Dön bak aynadaki yüzüne.  Kendine esir olmuşsun sen yaşamak yerine. 






Gelişmeleri FACEBOOK ve  TWİTTER sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0