Mehmet Erdem'in Yeni Şarkıları Dijital Platformlarda Yerini Aldı!

Ünlü müzisyen Mehmet Erdem yeni şarkılarını müzikseverlerle buluşturdu. "Böyleyiz" adıyla çıkan Mehmet Erdem'in yeni albümünde dikkat çeken şarkılar da yer alıyor. Ancak Mehmet Erdem'in 2018 şarkıları henüz dijital platformlara yeni eklendi. İşte Mehmet Erdem'in Neden  Böyleyiz albümünün detayları....
Mehmet Erdem
Ünlü müzisyen Mehmet Erdem yeni şarkılarını müzikseverlerle buluşturdu. "Neden Böyleyiz" adıyla çıkan Mehmet Erdem'in yeni albümünde dikkat çeken şarkılar da yer alıyor. Ancak Mehmet Erdem'in 2018 şarkıları henüz dijital platformlara yeni eklendi.  Başarılı şarkıcı Mehmet Erdem Böyleyiz albümüyle birlikte dördüncü stüdyo albümünü de yayınlamış oldu. Şarkıcı Erdem, 2017 yılından itibaren başladığı "Neden Böyleyiz" albümünün çalışmalarını Ocak 2018'de tamamladı. Öte yandan Mehmet Erdem'in yeni şarkıları arasında hem duygusal hem de hareketli çalışmalar yer alıyor. Neden  Böyleyiz adı verilen albüm daha yeni dijital müzik platformlarda yer almaya başladı.  Mehmet Erdem'in yeni albümünün çıkış şarkısı da geçtiğimiz hafta kliplendirilmişti.

Sony Müzik Türkiye etiketiyle yayınlanmış olan Neden Böyleyiz albümü müzik marketlerinde satışa sunulmuş durumda. Mehmet Erdem'in yeni albümü 23 Martta ise Spotify, Apple Müzik gibi dijital müzik platformlarda yerini aldı.  Geçtiğimiz gün albümün teaser'ı da YouTube'da paylaşılmıştı. 10 şarkının yer aldığı albümde, bir Ahmet Kaya şarkısı da seslendirildi Usta sanatçı Ahmet Kaya'nın Söyle şarkısı Mehmet Erdem yorumuyla müzikseverlerle buluşuyor. Bu arada albümün çıkış şarkısı 'Hara' oldu. Sözü ve müziği Murat Ak’a, düzenlemesi Alper Atakan’a ait olan ve daha önce Çamur grubu tarafından seslendirilen 'Hara', yeni aranjesi ve Mehmet Erdem yorumuyla albümün çıkış şarkısı olarak dinleyicilerle buluşuyor. Mehmet Erdem'in yeni klibinin yönetmen koltuğunda ise Bedran Güzel oturdu.
Mehmet erdem
Neden Böyleyiz
Mehmet Erdem'in yeni albümünde yer alan şarkılar ise şöyle: 
Mehmet Erdem - Hara
Mehmet Erdem - Söyle
Mehmet Erdem - Sensiz Ben Olamam
Mehmet Erdem - Sen De Vur Gülüm
Mehmet Erdem - Duymak İstiyorum
Mehmet Erdem - Affetmedim Kendimi
Mehmet Erdem - Ateş-i Aşka
Mehmet Erdem - Sen De Vur Gülüm (Alaturka)
Mehmet Erdem - Neden Böyleyiz
Mehmet Erdem - Böyle Ayrılık Olmaz

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0