Android 8.0 Alacak Samsung Cihazlar Belli Oldu! Samsung Şaşırtabilir

Samsung'ta Android Oreo için harekete geçti. Akıllı telefon pazarının büyük oyuncusu Samsung, pek çok kullanıcısını sevindirecek gibi. Samsung'a yakın kaynaklarca sızdırılan bilgilere göre Samsung'un Android  8.0 alacak cihazları belli oldu.
Samsung
Samsung
Akıllı  telefon piyasasının önemli bir kısmını  elinde tutan Samsung'ta Android 8.0'ı kullanıcılarına sunmak için çalışmalarına başladı. Öte yandan  hazırlıklarına başlayan Samsung, birçok kullanıcısını sevindirecek. Güncelleme konusunda pek çok kullanıcısını üzmüş olan Samsung, son iki Android güncellemesinde herkesi şaşırtıyor. 
Samsung, Android 8.0 güncellemesini de tıpkı Nougat sürümünde olduğu gibi birçok cihaza verecek.  Eğer firma sonradan bir değişiklik yapmazsa 2016 yılında çıkan bazı telefonlar bile Android Oreo güncellemesini alacak. Ama firma bazı önemli cihazlarına Android 8.0 güncellemesini vermeyecek.  Zaten Samsung'un güncelleme politikası incelendiğinde de neden Samsung'un bazı telefonlarına  Android 8.0'ı vermediği anlaşılıyor.

Çünkü firma güncelleme politikasında her cihaza sadece 24 ay (1 yıl) güncelleme desteği vereceğinin altını çizmekte. Hal böyle olunca Samsung pek çok müşterisinin tepkisini de çekiyor.  Google  tarafından Android 8.0 Oreo güncellemesi yayınlanmaya başlanmasıyla Samsung cephesinden de bilgiler sızmaya başladı. Bazı Samsung çalışanlarının verdiği bilgilere göre "Samsung'un Android 8.0 alacak cihazları" belli oldu. Henüz Samsung tarafından resmi bir bilgi verilmedi ancak Samsung'un Android 8.0 Oreo güncellemesi alacak cihazları kadar, Android 8.0 almayacak Samsung telefonları da ortaya çıktı.   İşte Android 8.0 güncellemesi alacak Samsung telefonları!

Samsung'un Android 8 Oreo Alacak Cihazları Belli Oldu!


Geçtiğimiz aylarda Note 8'i duyurup, büyük beğeni toplayan Samsung, şu an için hiçbir telefonuna Android Oreo'ya güncellemiş değil. Ancak firma harekete geçmiş durumda. Pek çok kullanıcının sorduğu "hangi Samsung cihazlar Android 8 alacak?" sorusu da yanıt buldu. Samsung ilk başta Galaxy Note 8'e Android 8 Oreo güncellemesini verecek. Her telefon üreticisi gibi Samsung da en son çıkan telefondan başladığı için, daha sonra Samsung Galaxy S8  ve Samsung Galaxy S8  Plus'a Android Oreo sürümünü dağıtacak. Bu üç telefonu önemseyen firma kolları uzun bir süre önce sıvamıştı. Öte yandan edinilen bilgiye göre Samsung, Android 8.0 Oreo güncellemesiyle beraber amiral gemisi cihazlarında farklı yenilikler sunacak. Yine diğer  Android Oreo alacak  Samsung telefonlar da belli olmuş durumda. Samsung bu kez şaşırtacak gibi görünüyor.

İşte Android 8 Oreo güncellemesi alacak Samsung telefonları listesi:
Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S7 Edge
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy A3 (2017)
Samsung Galaxy A5 (2017)
Samsung Galaxy A7 (2017)
Samsung Galaxy A8 (2017)
Samsung Galaxy C9 Pro
Samsung Galaxy J7v
Samsung Galaxy J7 Max (2017)
Samsung Galaxy J7 Pro (2017)
Samsung Galaxy J7 Prime
Samsung Galaxy A9 (2016)
Samsung Galaxy A7 (2016)
Samsung Galaxy A5 (2016)
Samsung Galaxy A8 (2016) (A810F, A810DS)
Samsung Galaxy Note FE
Samsung Galaxy Note 5 (düşük ihtimal)
Samsung Galaxy S6 (düşük ihtimal)
Samsung Galaxy S6 Plus (düşük ihtimal)
Samsung Galaxy A ve J serisinin 2015 modellerinin de Android 8.0 güncellemesi alacağı öne sürülüyor. Öte taraftan gelecek her yeni açıklamayla birlikte "Samsung'un Android 8.0 alacak cihazları" haberimizi güncelliyoruz. Siz de yeni gelişmeleri Webmgon'dan takip edebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER
Android Oreo ile ne gibi özellikler geliyor? İşte detaylar


Samsung
Android Ore Samsung
Peki Samsung Telefonları Ne Zaman Android 8.0 Güncellemesi Alacak?

Çok yakında resmi açıklamayı yapacak olan Samsung'un şu aralar gündeminde Note 8 var. Bu nedenle yukarda sıralanan cihazların Android 8.0 alma tarihleri de uzayacaktır. Ancak firma 2018'in hemen başında  Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus'a Android  8.0 Oreo desteği sunmayı planlıyor. Samsung Galaxy S7 ve Samsung Galaxy S7 Edge gibi cihazlar da 2018'in ortalarında  Android 8.0 Oreo'ya yükseltilecek. Ancak bu tarihler  her an değişiklik gösterebilir.





Gelişmeleri Webmgon'un FACEBOOK ve TWİTTER sayfalarından takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

  1. Yahu note 5 nasıl düşük ihtimal olur 10 yıldır samsung kullanıyorum gelmezse samsung dan vazgeçecem

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0