Cingöz Recai Filminin Detayları Dikkat Çekiyor! (Cingöz Recai oyuncuları)

Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni filmi Cingöz Recai bu hafta vizyonda. Bol aksiyonlu sahneleriyle dikkat çeken Cingöz Recai  filminin oyuncu kadrosu da oldukça zengin. Bu arada Cingöz Recai filminin konusu da dikkat çekiyor.
Cingöz
Cingôz Recai
Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni filmi "Cingöz Recai" bu hafta vizyonda. Bol aksiyonlu sahneleriyle dikkat çeken Cingöz Recai  filminin oyuncu kadrosu da oldukça zengin. Bu arada Cingöz Recai filminin konusu da dikkat çekiyor. Türk Edebiyatı'nın ilk polisiye romanlarından "Cingöz Recai" Peyami Safa'nın  yazarlığa başladığı ilk yıllarda kaleme aldığı kitap olarak biliniyor. 1950 ve 1960'lı yıllarda sinemaya uyarlanan "Cingöz Recai" günümüzde yine izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Öte yandan filmin oyuncu kadrosunda birçok başarılı oyuncu da yer alıyor. Kanal D ve Hayri Aslan'ın işbirliğiyle çekilen Cingöz Recai filminin yönetmen koltuğunda ünlü birçok diziye imza atan bir isim oturuyor.

İşte Cingöz Recai'nin İddialı Oyuncu Kadrosu


Yönetmenliğini Onur Ünlü'nün üstlendiği Cingöz Recai filmi, Kanal D ve yapımcı Hayri Aslan işbirliğiyle Content Turkey’ye çektirildi. Çekimlerinin bir kısmı St.Petersburg’da gerçekleşen filmin senaryosu ise  Kerem Deren ve Pınar Bulut tarafından kaleme alındı. Ayrıca Cingöz Recai'nin oyuncu kadrosunda:  Kenan İmirzalıoğlu, Haluk Bilginer, Meryem Uzerli ve Musa Uzunlar ile birlikte, Serkan Keskin, Fatih Artman, Günay Karacaoğlu, Algı Eke, Laçin Ceylan, Hakan Boyav, Selim Bayraktar, Ushan Çakır, Meriç Aral ve Boran Kuzum gibi önemli isimler yer alıyor.
Kenan imirzalıoğlu
Cingôz Recai filmi
1960'larda Ayhan Işık'ın canlandırdığı Cingöz Recai'ye 2017'de Kenan İmirzalıoğlu hayat veriyor. Öte yandan usta oyuncu Haluk Bilginer de, Cingöz Recai ile bitmek bilmeyen bir kovalamaca içinde olan Başkomiser Mehmet Rıza’yı canlandırıyor. Bu sayede Haluk Bilginer ile Kenan İmirzalıoğlu Ezel dizisinden sonra bir kez daha karşı karşıya gelecek. Yine filmde, Meryem Uzerli  güzeller güzeli “Göze” karakterine hayat verirken, Musa Uzunlar ise; “Hayalet” ile perdede sinemaseverlerle buluşacak.

Cingöz Recai'nin Konusu da Dikkat Çekiyor


13 Ekim Cuma günü gösterime girecek Polisiye türündeki Cingöz Recai filminin konusu da şöyle:   "İyiliksever hırsız” Cingöz Recai yıllar sonra yeni bir soygun için ekibiyle sahalara döner. Ama bu soygunu kendi ekibiyle yapmayacaktır. Karanlık bir çeteye dahil olur ve bir teknoloji dehasının evini soymak için kılıktan kılığa, oyundan oyuna geçerek, kimsenin bilmediği gerçek hedefine yaklaşmaya başlar. Yıllardır aradığı, kişisel bir kin güttüğü Hayalet, artık ona nefesi kadar yakındır. Tabii ki belası Baş Komiser Mehmet Rıza da peşindedir.
Cingöz Recai herkesin başına bin çorap örerken, ona oynanan kaderin cilvesi güzelleri güzeli Göze’dir."




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0