Çember'in Yeni Bölümünde Sürpriz Konuk Oyuncu

Çarşamba günleri ekrana gelen Çember'in yeni bölümünde  konuk oyuncu damga vurdu.  güzel oyuncu Seçil Buket Akinci Star Tv de yayınlanan  "Çember"  adlı televizyon sinemasının bir bölümüne konuk oyuncu olarak katıldı.
Cember dizisi
Çember
Yapımcılığını ünlü yönetmen ve yapımcı  Abdullah Oğuz’un üstlendiği televizyon sineması Çember ikinci sezonuyla yine izleyiciyi ekrana kitliyor.  Polisiye türündeki Çember, her hafta dikkat çeken bir bölümle Star Tv'de ekranlara gelirken, konuk olan oyuncuları da göze çarpıyor. Çember'in ekranlara gelen son bölümünde güzel oyuncu Seçil Buket Akinci konuk olarak kamera karşısına geçti. 

Başrollerinde Olgun Toker,Pelin Akil Altan, Barış Bağcı ve Anıl Altanın oynadığı  TV sineması Çember'e güzel ve başarılı oyuncu Seçil Buket Akıncı genç polis Şirin karakteriyle  konuk oyuncu olarak dahil oldu.  Bu arada 1. sezonunu 6 bölümle tamamlayan Çember, 2. sezonda da 6 bölüm olarak ekranlara gelecek.  Filmde, Barış Bağcı  başkomiser Barış'ı canlandırırken,  Pelin Akil komser yardımcısı Ayşe'yi, eşi Anıl Altan ise Komser yardımcısı Volkan'a hayat veriyor. Her Çarşamba ekranlara gelen  bol heyecan ve aksiyonlu sahneleriyle dikkat çeken Çember, ana konusu ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0