İddialı oyuncu kadrosuyla Her Şey Mümkün bu hafta vizyonda!

Başrollerinde Yetkin Dikinciler ve Azra Akın'ın paylaştığı romantik komedi türündeki Her Şey Mümkün filmi bu hafta sinemaseverlerle buluşuyor.  Fragmanı dikkat çeken Her Şey Mümkün'ün oyuncu kadrosu, konusu ve tüm detayları haberimizde. 
Ara akan
Her Şey Mümkün
Nisan 2016'dan bu yana yaklaşık iki yıl boyunca çekimleri süren Her Şey  Mümkün, aldatılan kadınların hikayesini ilginç bir dille anlatıyor. Öte yandan iddialı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmin yönetmen koltuğunda reklam filmleriyle tanınan  Alper Babayağmur oturuyor. Usta oyuncu Yetkin Dikinciler’in birbirine çok benzeyen iki adamın kesişen öyküsünü ve değişen hayatlarını aynı anda oynadığı Her Şey Mümkün'ün senaryosunu da yönetmen Babayağmur,  Apa Mehmet Şen ve Ayşe Babayağmur birlikte kaleme aldı. 19 Mayıs Cuma günü vizyona girecek olan film romantik komedi türünde izleyiciyle  buluşacak. Ayrıca filmde ünlü pek çok isim kamera karşısına geçti.

Her Şey Mümkün oyuncu kadrosu


Başrollerini Azra Akın ve Yetkin Dikinciler'in paylaştığı Her Şey Mümkün’ün oyuncu kadrosunda, Levent Ülgen, Goncagül Sunar, Mehtap Bayrı, Bahtiyar Engin, Kaan Girgin, Bora Sivri, Umut Oğuz, Tamer Gül ve Haldun Dormen gibi önemli isimler yer alıyor. Bu arada Her Şey Mümkün filminde radyonun sevilen sesleri  Cem Arslan ve Hopdedik Ayhan da rol aldılar. Öte yandan usta oyuncu Haldun Dormen'in oyunculuk kariyerinde ilk kez bir mafya babasını canlandırdığı filmde Kaan Girgin, yıllar sonra sinemaya "Her Şey Mümkün"  projesiyle dönüş yaptı.

Her Şey Mümkün'ün Konusu


Bu hafta vizyona girecek olan ve eğlenceli hikayesiyle dikkat çeken Her Şey Mümkün'ün konusu şöyle:

Kendi küçük dünyasında yaşayıp giden tesisatçı İbrahim, bir gün piyangodan büyük ikramiyeyi kazanır. Tüm hayatını geride bırakır ve uzun bir tatile çıkar.
Otelde tanıştığı ünlü manken Pelin'le aşk yaşamaya başlar. Ancak gerçek, hiç de göründüğü gibi değildir. İbrahim, ikizi kadar benzediği ünlü bir iş adamının yerine geçmiştir. Her şey yolunda giderken, Pelin ile İbrahim arasında aşk başlar… Bir yanda İbrahim’in geride bıraktıkları, bir yanda zenginlerin dünyasındaki oyunlar… Mafyanın, ihanetin, kumpasın ve magazin dünyasının karmaşası içinde, kadınlar ipleri ele alır.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0