Gönül Nagiyeva ilginç bir projeye imza attı! Gönül Nagiyeva kimdir?

Azerbaycanlı güzel oyuncu Gönül Nagiyeva dikkat çeken bir projeye imza attı.  Nagiyeva, 1930-1950’li yılların efsane kadın sanatçıları olan Ava Gardner, Sophia Loren, Greta Gabro, Audrey Hepburn ile opera sanatçısı Maria Callas’ı canlandırdı.
Gönül Nagiyeva 
Azerbaycan'dan kariyerine başlayıp Türkiye'de devam eden güzel oyuncu Gönül Nagiyeva, efsanevi lkadın sinema oyuncularını canlandırarak ilginç bir projeye imza attı. Nagiyeva,  bu çalışmayı neden yaptığını da şöyle anlattı: “Ben bu kadınların hayranıyım. Ve hayranı olduğum bu kadınları kopyalamak değil canlandırmak istedim” dedi.Yaşadıkları dönemde dünyada ün yapmış sinema oyuncuları; Ava Gardner, Sophia Loren, Greta Gabro, Audrey Hepburn ile opera sanatçısı Maria Callas canlandırılmadan önce tüm detaylar incelendi ve birebir güzel oyuncuya  uygulandı.

ÇEKİMLER 12 SAAT SÜRDÜ!

Türkçesi ‘yeniden doğmak’ anlamına gelen ‘Reborn’ adı verilen proje kapsamında; 1930 ile 1960 yılları arasında çekilen fotoğraflar incelendi ve en güzelleri seçildi. Elbiseler, takılar, saç stilleri ve makyaj, fotoğraftaki orijinallerine uygun olarak oyuncu Gönül Nagiyeva’ya uygulandı.  Stüdyoda çekimleri 12 saat süren fotoğrafların kamera arkası da kameraya an be an kaydedildi ve kısa film olarak hazırlandı.
Öte yandan Gönül Nagiyeva,  "Reborn" adı verilen proje hakkındaki  duygularını paylaştı. Nagiyeva: “Ben bu kadınların hayranıyım. Ve hayranı olduğum bu kadınları kopyalamak değil canlandırmak istedim. Bunu yapabileceğime emindim. Çünkü onlar hakkındaki bilgilerimi birebir hissettim. Projenin kısa filmi ‘iz bırakan kadınlara…’ sloganıyla bitiyor. Çünkü onlar büyük iz bıraktılar. İnşallah ben de iz bırakırım”
Yoğun bir çalışma sonrası ortaya çıkan keyifli projede  tüm fotoğrafları Ege İşlek çekerken, sanatçıların giydikleri aynı elbiseler, stiller, kostüm ve aksesuarlar Gerçek İnan ve Ceyda Koçlar tarafından hazırlandı. Aynı makyaj ve aynı saç modelleri, makyöz Özge Özel ve kuaför Ünsal Danışman tarafından birebir uygulandığı projede, kamera arkası görüntülerini de  Ceyda Günalp kısa film haline getirdi.

Gönül Nagiyeva, Kimdir?


Azerbaycan'da dünya gelen güzel oyuncu, Türkiye'de rol aldığı yapımlara dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Son olarak Kızkaçıran, Terkedilmiş, Zaman Adlı Tren, Bumerang, Kanun Namına filmlerinde rol alan Gönül Nagiyeva, TV8’de yayınlanan ‘İşte Benim Stilim’ adlı moda programının Azerbaycan versiyonu olan Kendine Bak (Ozune Bax) programında uzun süre jüri koltuğunda oturmuştu.
Birçok sinema filmi, dizi, yarışma ve sosyal sorumluluk projesinde yer alan Gönül Nagiyeva,  önümüzdeki günlerde Avustralya yapımı bir filmde başrol oynayacağı ifade ediliyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0