İçerde dizisinden efsane final bölümü geliyor! İşte İçerde 39. Bölüm detayları

Show TV'nin en iddialı dizisi İçerde final yapma kararı aldı. Açıklama İçerde dizisinin yapımcısı tarafından duyuruldu.   Peki  İçerde ne zaman final yapacak? En önemlisi de İçerde neden final yapıyor? İşte İçerde 39.  final bölümü hakkında detaylar.
İcerde sarp
İçerde oyuncuları 
Son zamanların en başarılı ve iddialı dizilerinden biri olan  İçerde reyting sonuçlarında yayınlanan her bölümüyle önemli başarılar elde ediyor. En büyük rakibi olan Atv'nin Kırgın Çiçekler dizisini bile büyük bir farkla geçen dizi final yapma kararı aldı. Tabi bu da İçerde sevenleri tarafından büyük bir üzüntü ve şaşkınlıkla karşılandı. Öte yandan sosyal medyada da İçerde'nin final kararı çok konuşuldu. Yayınlandığı gün reyting rekoru kıran dizinin final yapma kararı alması  yine pek çok kişi tarafından tepkiyle karşılandı. Peki reyting rekortmeni İçerde neden final yapıyor? Ve İçerde kaçıncı bölümde final yapacak?


İçerde final bölümü (İçerde 39. Bölüm)


İki kardeş olan Sarp  ile Umut'un heyecanlı hayat hikâyesini anlatan ve başrollerinde Aras Bulut İynemli, Çağatay Ulusoy ve Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı dizi  39 bölüm olarak ekranlara gelecek. Yapım şirketinin İçerde için final kararı almasının sebebi ise dizinin takipçilerini ikna etmedi. Dizi reytinglerde iyi bir başarı   elde etmişken tadında bırakmak  gerektiğini ifade eden yapım şirketi, İçerde'nin 1 sezon süreceğini duyurdu.

  Bu açıklama kısa bir süre içinde sosyal medyada yayıldı ve İçerde takipçileri dizinin bitmemesi gerektiğini dile getirerek  dizinin sevilen  İçerde oyuncularını adeta mesaj yağmuruna tuttular.  Öte yandan hızla finale yaklaşan İçerde'de de yaşananlar izleyiciyi şaşırtmaya devam ediyor. İlerleyen bölümlerde izleyiciyi sürpriz gelişmeler bekliyor. 


İçerde ne zaman bitecek?

İçerde sarp
İçerde 
Bir süredir final sinyalleri veren ve resmen final kararı alan  İçerde 39.  bölümüyle ekranlara veda edecek. Bu da İçerde'nin Haziran 2017'de tamamen biteceği anlamına geliyor. Yani eğer bir aksaklık olmazsa İçerde son bölüm Haziranın son haftasına denk geliyor. Bununla birlikte pek çok kişi "İçerde final bölümünde neler olacak?"  sorusunu sıklıkla dillendirmeye başladı. Ancak ne İçerde oyuncuları ne de yapımcı ser verip sır vermiyor. Fakat İçerde unutulmaz bir final bölümüyle uzun süre hafızalarda kalmayı hedeflediğinden izleyiciyi büyük sürprizler bekliyor.

Yeni gelişmeleri ve daha fazlası için Webmgon'u FACEBOOK ve  TWİTTER hesaplarından takip edebilirsiniz. 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0