Galaksinin Koruyucuları 2 (Guardians of the Galaxy 2) oyuncuları ve konusu

Pek  çok sinemaseverin merakla beklediği Galaksinin Koruyucuları 2 (Guardians of the Galaxy 2) bu hafta vizyonda. İşte bilim kurgu aksiyon türündeki   Galaksinin Koruyucuları 2'nin oyuncuları ve Galaksinin Koruyucuları 2'nin konusu. 
Galaksinin Koruyucuları 
İlk kez 2014'te beyazperdede izleyiciyle buluşan ve kısa sürede yoğun ilgi gören Galaksinin Koruyucuları'nın devam filmi pek çok kişi tarafından epeydir bekleniyordu. Hatırlanacağı üzere Galaksinin Koruyucuları 1 vizyona girmeden 1 hafta  önce devam filminin  geleceği yapımcılar tarafından duyurulmuştu. Ve Galaksinin Koruyucuları 2 (Guardians of the Galaxy 2) bu Cuma sinemaseverlerle  buluşuyor.

Yönetmenliğini James Gunn'ın üstlendiği "Galaksinin Koruyucuları 2"'nin senaryosunu ise James Gunn kaleme aldı. Yapımcılığını Kevin Feige'nin üstlendiği Galaksinin Koruyucuları 2'nin oyuncu kadrosu da oldukça zengin.

Galaksinin Koruyucuları 2'nin  Oyuncuları 


2014 yılında çıkan filmde yer alan oyuncuların yanı sıra sürpriz isimler de Galaksinin Koruyucuları 2 filmi için kamera karşısına geçti. Guardians of the Galaxy Vol  2'nin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:
Filmin başrollerini Chris Pratt, Vin Diesel ve Bradley Cooper paylaşıyor.
Guardians of the Galaxy 2 
Ayrıca, Zoe Saldana, Dave Bautista, Michael Rooker, Karen Gillan, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan, Sean Gunn, Tommy Flanagan, Laura Haddock ve Kurt Russell gibi oyuncular  da Galaksinin Koruyucuları 2'de yer alıyor.

Galaksinin  Koruyucuları 2'nin (Guardians of the Galaxy 2) Konusu


Chris Pratt'in "senaryosu babamın ölümüyle yüzleşmeme yardımcı oldu." dediği macera, aksiyon ve bilim kurgu türündeki Galaksinin Koruyucuları 2'nin konusu kısaca şöyle:

"Galaksinin Koruyucuları kainatın uzak cephelerinde dolaşırken çeşitli maceralara dahil olmaya devam ediyor. Koruyucular, yeni kurdukları ailelerini korumak için savaşırken Peter Quill'in asıl geçmişinin gizemini de çözmek zorundadırlar. Eski düşmanlar yeni müttefiklere dönüşürken, hayranların klasik çizgi romanlardaki favori karakterleri kahramanlarımızın yardımına koşuyor."

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0