Sagopa'dan Avatar Atakan'lı "Sertlik Kanında Var Hayatın" şarkısı geliyor!

Rap müziğin sevilen sesi Sagopa Kajmer, yeni şarkısının teaser videosunu yayınladı. "Sertlik Kanında  Var Hayatın" adıyla çıkacak olan şarkı hareketli ritimleriyle dikkat çekiyor. İşte Sagopa Kajmer'in Avatar Atakan'lı  Sertlik Kanında  Var Hayatın şarkısının detayları.
Sertlik kanında.vae hayatın
Sagopa Kajmer 
Ünlü rapçi Sagopa Kajmer "Sertlik Kanında  Var Hayatın" adını verdiği yeni teklisini müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz gün  YouTube üzerinden yayınlanan "Sertlik Kanında  Var Hayatın" teaserında bazı önemli detaylar dikkat çekti. Bu arada teaser kısa sürede yoğun ilgi gördü. Öte yandan  Survivor yarışmasıyla tanınan ve yarışmadaki  performansıyla  büyük beğeni toplayan Avatar Atakan da  Sagopa'nın yeni şarkısının klibinde yer alıyor.

Ancak Sagopa Kajmer'in  Sertlik Kanında  Var Hayatın şarkısı ne zaman çıkacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyordu.  Sagopa, bugün sosyal medya hesapları  üzerinden yaptığı açıklamada şarkının yarın çıkacağını duyurdu. Hareketli ritmiyle dikkat çeken şarkı ilk kez Kral Pop'ta yayınlanacak.  


"İnsanı biraz hırçınlaştıran bir şarkı  oldu"


Söz ve müziğini Sagopa Kajmer'in  yazdığı    "Sertlik Kanında  Var Hayatın" klibi  Mart ayında Frankfurt’ta çekildi. Öte yandan Kral Pop'a yaptığı açıklamada yeni single çalışmasından söz eden Sagopa Kajmer, "Sertlik Kanında Var Hayatın isimli şarkıma Survivor yarışmasının şampiyonu Avatar Atakan ile klip çektik." diyerek şunları söyledi: "Kick boks öğeleri var elbette klipte. Atakan, tekme ve yumruklarını konuşturdu klipte, ben de performansımı gerçekleştirdim. Hikayenin başından sonuna Atakan var.  İnsanı biraz hırçınlaştıran, harekete geçiren bir şarkı oldu."

Bu arada "Sertlik Kanında  Var Hayatın" şarkısı Sagopa Kajmer'in bu yıl çıkardığı ikinci şarkı olacak. Sanatçı, 2017'nin başında da 366. Gün adındaki çalışmasını yayınlamıştı. Bakalım  "Sertlik Kanında Var Hayatın"  30 milyona yakın bir dinlemeye ulaşan "366. Gün'ü geçecek mi?

Gelişmeleri Webmgon'un FACEBOOK ve  TWİTTER  hesaplarından takip edebilirsiniz.

Mazlum Günhan - Webmgon

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0