İşte Fİ dizisinin konusu ve oyuncuları! Fİ, Çİ, Pİ dizisinden dikkat çeken detaylar

Merakla beklenen Fİ dizisi için geri sayım başladı. Fİ, Çİ, Pİ olarak da  bilinen dizi 31 Martta yayınlanıyor. Bu arada  Fİ dizisi sadece Puhutv'de yayınlanacak. Peki Fİ  dizisinin konusu ne? Fİ dizisinin oyuncu kadrosu ve Fİ,  Çi, Pi dizisinin hangi kanalda yayınlanacağı haberimizin devamında.
Fi dizisi
Fi Dizisi 
Yayınlanmasına az bir süre kalan web dizisi Fİ hakkındaki tüm detaylar netleşti. Her bölümü  60 dakika  sürecek olan dizinin oyuncu kadrosu  da dikkat çekiyor. 31 Mart Cuma günü izleyiciyle  buluşacak Fİ, Çİ, Pİ,  Puhutv  dışında hiçbir yerde yayınlanmayacak. Öte yandan dizi Türkiye dışında Şili'nin de bulunduğu toplam 4 ülkede izleyiciyle buluşacak. Aşk, gerilim, psikoloji türündeki Fİ dizisinin yapımcılığını  ise birçok popüler diziye imza atan Ay Yapım üstleniyor. Öte taraftan Fİ, Çİ, Pİ olarak da bilinen dizinin konusu da dikkat çekiyor.

Fİ dizisinin konusu (Fİ, Çİ, Pİ konusu)


Azra Kohan'ın  ünlü kitap serisi Fİ, Çİ, Pİ'den uyarlanan Fİ dizisinin konusu dikkat çekiyor. Can Manay’ın görür görmez çarpıldığı Duru’ya olan tutkulu ve takıntılı aşkını  anlatan Fİ, Çİ, Pİ dizisinin konusu kısaca şöyle: Dizide, ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olan ünlü psikiyatrist Can Manay’ın, Duru ile karşılaştıktan sonra değişen ve değiştirdiği hayatların tutku, gizem ve arayış dolu hikayesi anlatılıyor. Her şeyini aşka adayacak ve yine her şeyini aşk yüzünden kaybedecek bir adamın travmalarla dolu bir hayatın çekmecelerinde gezen Fİ dizisi Mükemmelliği, güzelliği, tutkuyu, dengeyi ve aşkı farklı bir açıdan izleyenlerine anlatacak.

Fİ dizisinin oyuncu kadrosu

Fi
Fi, Çİ, Pİ
Türkiye'nin en dikkat çeken internet dizisi Fİ'de pek çok ünlü isim rol alacak. Başrollerini güzel oyuncu  Serenay Sarıkaya ile   Mehmet Günsür'ün paylaşacağı dizide son olarak Canım Ailem ve Muhteşem Yüzyıl’da rol alan Ozan Güven, Fox Tv'de yayınlanan Kördüğüm dizisinin sevilen iki ismi Saadet Işıl Aksoy ile  Tülay Gün de  Fİ'de yer alacak. Fİ dizisinde yer alacak diğer oyuncular ise:  Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi.

Fİ, Çİ, Pİ Puhutv'nin ilk özgün dizisi olacak


Mert Baykal'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi  Ay Yapım'ın ilk internet dizisi olacak. Nükhet Bıçakçı'nın senaryosunu kaleme aldığı dizisi, aşk, psikolojik gerilim ve ihtiras türünde bir yapım olarak öne çıkıyor.  Herhangi bir TV kanalında yayınlanması beklenmeyen Fİ dizisi sadece Doğuş Grubu'nun yeni web TV platformu Puhutv'de izleyicisiyle buluşacak. Öte taraftan Fİ dizisi, televizyonda yayınlanamayacak sahne ve konular içerdiğinden dolayı  sadece internette yayınlanacak. Türkiye'de ilk kez büyük bir yapım şirketi ve yayıncı kuruluş  tarafından  desteklenen internet dizisi olarak kayda geçen Fİ, 31 Mart itibariyle her Cuma günü Puhutv üzerinden yayınlanacak. Bu hafta ilk kez izleyiciyle buluşacak olan Fİ dizisinin ilk 3 bölümü de Cuma  aynı gün yayınlanacak. Diğer taraftan dizi Türkiye'de yayınlanan ilk dev kadrolu yapım olma özelliğine de  sahip.  Bu arada Fİ, Puhutv'de ücretsiz yayınlanacak.

Puhutv nedir?


Star TV, NTV, Kral Pop gibi birçok kanalı bünyesinde bulunduran Doğuş Grubu'nun web TV platformu olan Puhutv,  2016'dan beri yayında olan ücretsiz bir TV platformudur. Şu anda Android, İOS   ve bilgisayardan  erişilebilir olan  Puhutv, popüler birçok diziyi bünyesinde bulunduruyor.  Puhutv, Türkiye'de ilk kez özgün internet dizisi çeken yeni nesil dijital TV platformu olarak da biliniyor. Uzun zamandır Netfilix, Amazon gibi dünyaca ünlü    dijital yayın platformları sadece kendileri için  diziler çektirip yayınlamakta.  Türkiye'de de yavaş yavaş  gördüğümüz internet dizilerinin en iddialısı  da  Ay Yapım'ın Puhutv için çektiği  Fİ, Çİ, Pİ  dizisi oldu.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0