Gökbahar'a kötü haber! Recep İvedik 5 internete düştü!

Şahan Gökbakar'a kötü haber! Recep İvedik 5 internette izlenebilir durumda. Filmin orijinal hali henüz internete düşmese de Recep İvedik 5 sinema çekimi şu an internette yayılmış durumda. Peki Recep İvedik 5 nasıl internetten izleniyor?  İşte Recep İvedik 5 izleme yöntemi.
Recep İvedik 5
Şahan Gökbakar'ın senaryosunu kardeşi Togan Gökbakar ile beraber yazdığı Recep İvedik 5,  yaklaşık 1.5 aydır gösterimde. Kısa sürede iyi bir gişeye ulaşan Recep İvedik 5 yine diğer Recep İvedik serileri gibi bir kesim tarafından eleştirilirken, bie kesim tarafından da kahkahalarla izlendi. Tabi filmi sinemada izlemeyip internete düşmesini bekleyenler  de var. Kimi yasa dışı film siteleri Recep İvedik 5'in internette düşmesini bekleyenlerin  beklentisini karşıladı görünüyor. Recep İvedik 5'i internette izlemek isteyenler biraz uğraş verdiğinde kısa sürede filme kolayca ulaşabiliyor. Peki nasıl oluyorda internet korsanları kısa bir süre içinde Recep İvedik 5'i internette sızdı?  

Recep İvedik 5'in orijinal hali internette düşmediğinin altını çizmekte fayda  var. Yasa dışı olarak internette sızdırılan Recep İvedik 5 sinema çekimidir. Yani bir sinema salonunda kamera ile çekilmiş durumda. Ancak Çamaşırhane yapım tarafından kısa bir süre sonra hukuki işlemler  başlatılması bekleniyor. Tabi bu arada Recep İvedik 5'i izlemek için internette arama yapan herkes hemen ulaşamıyor. Yani sıradan  bir kullanıcı hemen filme ulaşamıyor. Öte yandan emek hırsızları Recep İvedik 5 filmini internette yaymak için uğraşmaya devam ediyor. Ayrıca Recep İvedik 5'in kısa sürede internette düşmesi de şaşkınlık uyandırdı.

RECEP İVEDİK 5 KONUSU

16 Şubat Cuma günü sinemaseverlerle buluşan  Recep İvedik 5'in konusu  diğer serileri hatırlatıyor. İşte kısaca  Recep İvedik 5  konusu
Recep İvedik (Şahan Gökbakar) mahallesinde yaşayan bir şoför tanıdığının vefatı sonrası taziye evine gittiğinde, adamın aldığı ancak ömrü yetmediği için tamamlayamadığı son işi yerine getirmek için gönüllü olur. Bu da Avrasya Gençlik Oyunları’na katılacak milli takım kafilesini Makedonya’ya götürmektir. Yolda Recep’in yaptığı kuru fasulye, sporcuların zehirlenmesine neden olunca kafile başkanı, takımı oyunlardan çekmekten başka bir çare düşünemez. Ancak o noktada Recep kafile başkanlığını ele alır ve rahatsızlanan sporcuların yerine kamyoncu arkadaşlarını çağırır

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0