Brad Pitt'li War Machine ne zaman vizyonda? İşte Savaş Makinası oyuncuları

Brad  Pitt'in yeni filmi Savaş Makinası. (War Machine) izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Dram komedi türündeki  War Machine'in ilk fragmanı YouTube üzerinden yayınlandı. Ve filmin ilk fragmanı yoğun ilgi görüyor.  Peki Brad Pitt'li War Machine ne zaman sinemalarda? İşte Savaş Makinası filminin konusu ve tüm detayları.
Bread pitt
Savaş Makinası 
Brad Pitt'in başrolünde oynadığı Savaş Makinası (War Machine) sinemaseverlerle buluşmak için nerdeyse hazır. Ünlü internet TV platformu Netfilix tarafından çektirilen filmin yönetmen koltuğunda  Avusturya'nın dikkat çeken  yönetmenlerinden David Michod  oturuyor. 2010 yılının çok konuşulan Animal Kingdom'ın da yönetmenliğini yapan Michod, bu filmiyle de konuşulacak gibi görünüyor. Öte yandan Brad Pitt'in yanı sıra  War Machine'in oyuncuları şöyle: Tilda Swinton, Sir Ben Kingsley, Anthony Michael Hall, Topher Grace ve Will Poulter.

Peki Savaş Makinası (War Machine) ne zaman vizyona girecek? Türkiye vizyon tarihi henüz netleşmese de  filmin ABD ve Avrupa ülkelerinde  Mayıs 2017'de vizyona gireceği açıklandı. War Machine filminin Mayıs ayında  Türkiye'de de  sinemalarda olması bekleniyor.  Ayrıca sinemaseverlerin merakla beklediği Brad Pitt'li War Machine'in konusu da açıklandı. 

Brad Pitt'in bir generali 
canlandırdığı filmde olaylar Afganistan'da geçiyor. Dram komedi türündeki  Savaş Makinası'nın  (War Machine) konusu kısaca şöyle:
Michael Hastings’in The Operators kitabından uyarlanan ve 26 Mayısta vizyona girecek olan Savaş Makinası'nda, Afganistan’daki NATO güçlerini komuta etmek için göreve giden ve bir rock yıldızı gibi muamele gören başarılı, karizmatik dört yıldızlı bir generalin çöküşü alaycı bir biçimde anlatılıyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0