Yeni haber kanalı TELE 1 TV şok bir iddiayla beraber açılıyor!

Haber ağırlıklı yayın yapacağı öğrenilen yeni bir tematik televizyon kanalı açılıyor. Şu an için Kültür Türk TV adıyla test yayınlarına devam eden TV kanalı, yakında "TELE 1 TV"  adıyla normal yayınlarına başlıyor. İşte  TELE TV'nin  frekans bilgileri, TELE 1 TV yayın akışı ve  TELE 1 hakkında tüm detaylar.
Tele 1 tv
Tele 1 TV

Güncelleme: 22/12/2016 12:26

2014'te test yayınlarına başlayıp daha sonra yayınlarını durduran Kültür Türk TV , Eylül 2016'da tekrar test yayınlarına başladı. Test yayınlarını yakında sonlandırarak normal yayınlarına başlayacak olan TV kanalı, belgesel  yayınlarının  yanı sıra gündemdeki konuları ekrana taşıyan  pek çok  canlı yayınlanan programla da izleyiciyle buluşuyor. Turksat,   D-Smart ve Digiturk gibi platformlarda  izlenebilen  TELE 1 TV, internet üzerinden de yayınlarını gerçekleştiriyor. Öte yandan kapanan  Barış Tv'nin frekansını kullanan  TELE 1 TV'de  sürpriz isimlerin yayın yapacağı öğrenildi.  Ayrıca kanalın normal yayınlarına 2017'nin  başında başlanması bekleniyor. Haber ağırlıklı yayınlar yapacak olan Kültür Türk TV, hafta içi her gün 19:00'da ana haber bülteni yayınlarına da geçtiğimiz ay başladı. Muhalif yayınlarıyla dikkat çeken TV kanalı sol görüşe yakın yayınlar yapıyor. Bu arada   yeni yayın hayatına  başlayan  TELE 1 TV  önemli bir iddiayla  gündeme geldi.  

"TELE 1  TV  FETÖ Tarafından Kurduruldu"


AKP'ye yakınlığıyla bilinen superhaber.tv  adlı internet sitesinin "FETÖ YENİ CAN DÜNDAR’INI BULDU. MERDAN YANARDAĞ'A TELEVİZYON KURDURUYOR" başlıklı haberinde  TELE 1 TV'nin FETÖ tarafından desteklendiğini ve kanal Türk, Bugün TV gibi kanalları kapatılan Akın İpek'in Merdan Yanardağ'a maddi kaynak gönderdiği iddia ediliyor. Ancak ABC Gazetesi ve internette yayın yapan ABC TV'nin sahibi Yanardağ cephesinden konuyla alakalı  herhangi bir açıklama gelmedi. Öte taraftan söz konusu haberde aynı iddiada adı geçen   Cafer Mahiroğlu'nun  avukatı yalan haber yaptığı gerekçesiyle  SuberHaber'e dava açtığını   açıkladı. Henüz yeni yayın hayatına başlamasına rağmen çok çarpıcı bir iddiayla gündeme gelen TELE 1 TV,  normal yayınlarına başlamasıyla birlikte daha çok gündeme gelecek gibi görünüyor. Muhalif isimlerin yaptığı programlarla dikkat çeken  kanalın İMC TV'nin kapatılmasıyla işsiz kalan gazetecileri de bünyesine katacağı  konuşuluyor. Daha önce İMC TV'de hafta sonu haberlerini sunan  Duygu Özel'in ana haber bültenini sunmaya başlaması bu söylentileri güçlendiriyor.

TELE 1 TV'nin  (Kültür Türk ) yayın akışı genel olarak belgesel yayınlarıyla sürse de  canlı yayınlanan programlarda mevcut. İşte şu an Kültür Türk TV'de yayınlanan programlar: 13:00 Gün Akıyor Musa OZUGURLU
16:00 Gün Dönüyor Ümit ZİLELİ
19:00 Ana Haber Duygu ÖZEL Kanaldan yapılan açıklamaya göre canlı yayınlar yakında artacak. Yine, kanalın Kültür Türk TV ismini değiştirere "TELE 1 TV"  adıyla yayınlarına devam edeceği de öğrenildi. Ayrıca  "TELE 1 TV kimin?"  sorusu da pek çok kişi  tarafından merak ediliyor. Bilindiği kadarıyla TELE 1  TV'nin tek sahibi ABC Gazetesi ve web TV ABC TV'nin imtiyaz sahibi gazeteci Merdan Yanardağ.

Eylül 2016'da yayınlarına tekrar başlayan  TELE 1 TV'nin (Kültür Türk ) frekans bilgileri ise şöyle:
Türksat 11.824 Solarite, 8000 Vertical ve Dsmart 273. Kanal ve Digiturk  230. Kanal





Mazlum Günhan / Webmgon

Paylaş

WhatsApp Telegram

18 Yorum:

  1. Ne demek oluyor FTÖ Tarafından kuruldu,!,! Ulan fırıldaklar 14 sene koyun koyuna yat her tarafı parsel,parse ver ondan sonra alğı operasyonu öylemi haaasittiiirr oradan aklımla dalğa geçmene izin vermeyeceğim gün gelecek havuz medya sokaklarda dolaşamıyacaksınız.

    YanıtlaSil
  2. Merdan Yanardağ bir Can Dündar değildir! FETÖ olmadan yıllar önce AKPnin gözünde 'muteber cemaat' olduğu yıllarda Merdan bey, bu örgüt hakkında çok sayıda yayın yapmış, karşısına Nurettin Veren'leri oturtup konuşturmuş bir yurtseverdir. Merdan bey'i FETÖcülükle yaftalamak, duvara toslamak demektir! E, haliyle yandaş-yalaka medyanın, istemediklerine iftira atması, yere tükürmek kadar kolaydır! Şerefsiz güruhundan doğru haber ummak ayrı bir aptallıktır!

    YanıtlaSil
  3. KÜLTÜR TÜRK son derece kaliteli, bilgilendirici yayınlarıyla hizmet veriyor. Ama kafasını kuma gömen kıçları açık deve kuşları bunu anlayamazlar ve böyle saçma sapan, komik iddialarla karalamaya çalışırlar....!

    YanıtlaSil
  4. HABERLERİ SUNAN SPİKERİN ASIK SURATLI VE KAMERAYA BAKMAMASI HİÇ DE HOŞ DEĞİL. BAŞKA SPİKER BULAMADINIZ MI?

    YanıtlaSil
  5. Mutlu haber var mı TR de güler yüzlü olsun

    YanıtlaSil
  6. Adsız1/06/2017

    BUGUN KESFETTİM.GUNBOYU ONU İZLEDİM.COK DA KEYİF ALARAK İZLEDİM.HELE SABAH MUSA BEYİN MEDYAYİ ANALİZİ VE OBJEKTİF ANALİZLERİ İLE COK DOYURUCU BİR KANAL OLDUGUNA İNANİYORUM.HERKESE İZLEMEYİ ONERİYORUM.

    YanıtlaSil
  7. Tüm kanalların tek sese dönüştüğü dönemde gerçekleri korkusuzca söyleyen, hakikat peşinde koşan, her türlü sese açık bir tv kanalının kurulması harikulade. Ülkemize hayırlı uğurlu olsun.

    YanıtlaSil
  8. Bol makyajlı,hatta palyaço kadar boyalı🤡aslını gizleyen😎Hormonlu HABERLER tiksindirdi milleti😡GERÇEKLERİ öğrenme hakkından YOKSUN😠yalandan,yalakalıktan bıkmış😡artık TV.izleyemez hale geldik😠DOĞRU,dosdoğru HORMONSUZ Haber bekliyoruz🇹🇷🙏🏻🇹🇷

    YanıtlaSil
  9. Adsız1/19/2017

    Kültür Türk kanalını zevkle izliyoruz....Fetö ve AKP'den hiçbir iz yok.Atatürkçü.Kemaist,Laik,ilericşi,milliyetçi bir çizgisi var.....verdiğimiz vergiler ile beslenen yandaş-yalaka tv kanalları siz ancak birilerini memnun etmek için varsınız....yoksa yoksunuz....

    YanıtlaSil
  10. saray in parali hokkabaz dalkavuk cambazlari hemen iftira yalana baslamis Merdan yanardag yobaz ve gericilige karsi dogru durust gercek ve aydin bir kanal acmis bunlarin dotu tutusmus

    YanıtlaSil
  11. Harıka cok gercekcı bır kanal. Tesekkur ederım elınıze saglık.

    YanıtlaSil
  12. tam istediğim gibi ....

    YanıtlaSil
  13. tam istediğim gibi ....

    YanıtlaSil
  14. Adsız2/06/2017

    Çok beğendim.İnşallah yandaşların ve siyasi iktidarın gazabına uğramaz.Ülkede demokrasi,basın özgürlüğü olmadığı,keyfi yönetim olduğu için endişeleniyoruz.İyi ki varsınız.Yolunuz açık olsun

    YanıtlaSil
  15. Sırf sizin gibi nankorlere inat sizin gibi derin kuruluşların kuklasi olmuşlara vatan hainlerinin oyuncağı olmuşlara inat TEK DEVLET TEK BAYRAK TEK VATAN İÇİN GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN EVET DİYECEĞİM.SİZ HEPİNİZ BAŞTA CUMHURBAŞKANINA SONRADA DEVLETE KURBAN OLUN TAMAM MI.BİZ MİLLET OLARAK SİZE SANDIKTA TOKAT GİBİ İNECEZ BEKLEYİN VE GÖRÜN.

    YanıtlaSil
  16. Adsız4/04/2017

    Herkes bir şeyler söyler.Biz işimizi yapmalıyız.Hadi hayır'lıolsun.Başarılar.

    YanıtlaSil
  17. Şimdi fark ettim.kadroyu görünce dikkatimi hemen çekti. Hemuz 1 saat bile seyretmedim o yüzden iyi yada kötü diyemem ama kadrosu kanalin istedigim bir kanal olduğu hissini uyandirdi.

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0