Kiralık Aşk 69. Bölümüyle Final Yapıyor! Kiralık Aşk neden bitiyor?

Kiralık Aşk sevenlerine kötü haber geldi. Bir süredir "Kiralık Aşk final yapacak" haberleri geliyordu. Bugün Kiralık Aşk dizisinin resmi sosyal medya hesaplarından o kötü haber verildi. Peki Kiralık Aşk neden bitiyor? Kiralık Aşk final bölümü ne zaman yayınlanacak? Kiralık Aşk nasıl bitecek? Kiralık Aşk 69. bölümün detayları ve merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde.
Elçin sangu
Kiralık Aşk
Star TV'de iki sezondur ekranlara gelen ve pek çok kişinin beğenisini kazanan sevilen dizi Kiralık Aşk, final yapma kararı aldı. Elçin Sangu ve Barış Arduç'un başrollerinde izleyici karşısına çıktığı Kiralık Aşk 69. bölümle final yapacak. Defne ve Ömer'in serüvenini anlatan dizinin final yapacağı haberi uzun süredir izleyenleri tarafından sosyal medyada tepkiyle karşılanıyordu. Kiralık Aşk takipçileri Twitter'da düzenledikleri kampanyayla #KiralıkAşkFinalYapamaz etiketiyle dizinin yapımcı şirketine sesini duyurmaya çalıştı. Ancak görüldüğü kadarıyla dizinin sevenlerinin yürüttüğü kampanya etkili olmadı. Bugün Kiralık Aşk dizisinin resmi Twitter, İnstagram  ve Facebook gibi sosyal medya  hesaplarında  "Kiralık Aşk hakkında"   notuyla Kiralık Aşk'ın 69. bölümüyle final yapacağı duyuruldu. Peki Kiralık Aşk neden bitiyor? Kiralık Aşk nasıl final yapacak? İşte Kiralık Aşk 69.final  bölümünün tüm detayları


Kiralık Aşk Final Bölümü


Kiralık Aşk Star Tv'de  yayınlandığı iki sezon boyunca izleyenleri tarafından oldukça yoğun ilgi gördü. Öte yandan Kiralık Aşk fragmanları da YouTube'da  yoğun ilgi görüyordu. Ancak Kiralık Aşk'ın yapım  şirketi  Ortaks Yapım dizinin sevenlerini üzecek o açıklamayı bugün yaptı. Kiralık Aşk'ın 69. bölümüyle final yapacağının belirtildiği açıklamada dizinin 2 bölüm sonra biteceği işaret ediliyor. Peki Kiralık Aşk neden bitiyorOrtaks Yapım tarafından "Kiralık Aşk neden bitti?"  sorusuna resmi bir yanıt  verilmese de   Kiralık Aşk'ın reytinglerde son zamanlarda düşüşe geçmesi etkili olduğu düşünülüyor.  Şu  an için   Kiralık Aşk'ın bitmesindeki  en büyük neden reytingler olduğu görülüyor. Ayrıca geçtiğimiz gün Kiralık Aşk'ın son bölümünde de Kiralık Aşk'ın final bölümüne doğru ilerlediği anlaşılıyordu. Peki Kiralık Aşk ne zaman bitecek? Dizinin yapımcısı tarafından Kiralık Aşk'ın 69. bölümü final olarak belirtildi. Buna göre Kiralık Aşk final bölümü Ocak 2017'nin ilk   haftasına denk geliyor.   Bu arada sosyal medyada çok sık dillendirilen "Kiralık Aşk nasıl bitecek?" sorusu da merak edilen bir başka detay. İşte Kiralık Aşk dizisinin yapımcısı Ortaks Yapım'ın Kiralık Aşk'ın sosyal medya hesaplarında yayınladığı o açıklama:
İralık aşk dizi
Kiralık Aşk final 
Uzun bir süredir "Kiralık Aşk bitiyorhaberi  gündemdeydi. İddiaya göre Kiralık Aşk'ın reytinglerde yükselip yükselmeyeceği  test etmek için dizinin yapımcısı tarafından bu iddia ortaya atıldı. Ancak Kiralık Aşk reytinglerde aynı sıralarda kalması final yapma kararının alınmasını beraberinde getirdi. Bu iddia ne kadar doğru bilinmez ama Kiralık Aşk yavaş yavaş finale doğru gidiyor. Bu  da Kiralık Aşk takipçileri tarafından kötü karşılandı. Birçok kişi de tekrar Twitter'da #KiralıkAşkFinalYapamaz etiketiyle tepki göstermeye başladı. Bakalım Kiralık  Aşk    Final bölümüyle beklentileri karşılayabilecek mi? Kiralık Aşk 69. bölümünde sürprizlerle izleyenlerinin  karşısına çıkacak gibi duruyor.
Kiralık Aşk, bir süre daha  konuşulacak gibi görünüyor. Kiralık Aşk hakkındaki son gelişmelerden haberdar olmak için Webmgon'u FACEBOOK ve  TWİTTER hesaplarından takip edebilirsiniz. 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0