Kerimcan Durmaz'a Bir Kötü Haber Daha Geldi!

Kerimcan Durmaz'ın başı dertten kurtulmuyor. Şu sıralar çokça gündemde olan  Kerimcan Durmaz'a kötü bir haber daha geldi. Geçtiğimiz hafta  Samsun'da silahlı saldırıya uğrayan Durmaz,  üst üste şoke eden  haberler aldı. Tv8'de yayınlanan moda programı İşte Benim Stilim'de  jüri üyesi olan   Kerimcan Durmaz'ın  jüriliği iptal edildi.   İşte Kerimcan Durmaz'ı şok eden o haberin detayları!
Kerimcan
Kerimcan Durmaz
Sosyal medyanın çokça konuşulan fenomeni Kerimcan Durmaz, şu sıralar yaşadığı olaylarla gündeme geliyor. Başı dertten kurtulmayan Durmaz, hatırlanacağı üzere Samsun'da bir mekanda DJ'lik yaparken  silahlı saldırıya uğramış, saldırganlar kısa bir  gözaltıdan sonra serbest bırakılmıştı. Kerimcan üzerindeki şoku atamadan Tv8'in aldığı kararla yeni bir şok daha yaşadı. Acun Medya'nın aldığı kararla bu haftadan  itibaren Kerimcan Durmaz İşte Benim Stilim yarışmasında jürilik yapamayacak. Geçtiğimiz gün  Tv8 ekranlarında bant olarak yayınlanan programda Durmaz son kez jüri koltuğunda oturdu. Ayrıca Tv8 yönetiminin Kerimcan Durmaz'ın işine neden son verdiği açıklanmadı. Ancak Kerimcan Durmaz'ın jürilikten çıkarılma sebebi olarak Samsun'da yaşanan olay  gösterildiği belirtiliyor. Öte yandan ne Kerimcan Durmaz, ne de Acun Medya tarafından konuyla alakalı resmi bir açıklama gelmemesi dikkatleri çekti. Kerimcan Durmaz neden İşte Benim Stilim'de ayrıldı? Sorusu yanıt ararken, Durmaz'ın şu sıralar üst üste kötü  haberler alması yine sosyal medyada çokça konuşuldu.

Öte yandan Cübbeli Ahmet Hoca,  ilk sinema filminin çekimlerine devam eden Kerimcan Durmaz'ı kastederek "Hocam şu aralar efemine gençler ortaya çıktı bunlara ne diyorsunuz?" sorusunu soran Beyaz TV sunucusunun sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi. Beyaz Tv'de yayınlanan Ne Var Ne Yok?  Programına katılan Cübbeli Ahmet Hoca, şu yanıtı verdi:"Allah onları lanet etsin. Kırıtarak konuşmalar ve kırıtarak yürümeleri var. Erkeklerden kadınlara, kadınlardan erkeklere benzemeye çalışanlar var. Bunlara genel bir lanet var. Bu Allah'ın yarattığına müdahaledir. Hormonla savunuyorlar kendilerini... Git o zaman tedavi ol"

Bunun üzerine sosyal medyada İşte Benim Stilim'de jüriliği sonlandırılan Durmaz'ın söz konusu haberi sosyal medyada "Cübbeli'nin laneti tuttu."  gibi  dikkat çeken  yorumlar  aldı.  Şu sıralar kötü günler yaşayan  Kerimcan Durmaz'ın üst üste şoke eden haberler almasının ardından ilerleyen günlerde yeni gelişmelerin olacağını işaret ediyor. Bakalım sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ı ilerleyen günler ne getirecek. 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0