Norm Ender yeni albümünü yayınlamaya hazırlanıyor!

Ünlü rapçi  Norm Ender ikinci albüm çalışmalarına başladı. İlk olarak 2011'de albüm yayınlayan Norm Ender, uzun bir süreden sonra yeni albümünü müzikseverlerin beğenisine sunmak için stüdyoya girdi. Sanatçı, "stüdyo günlükleri" başlığıyla yayınladığı videolarla da sevenlerine yeni albüm çalışmalarını paylaşıyor.
Türkçe rap
Norm Ender
Güncelleme: 20 Ocak 2017 12:24

İlk albümü olan İçinde  Patlar'ı  2010 yılında müzikseverlerin beğenisine sunan Norm Ender,  albümüyle   kısa sürede yoğun ilgi gördükten sonra albümün ilk klibini  de "Çıktık Yine Yollara" şarkısına çekmişti. Müziğe 6 yıl gibi uzun bir süre ara veren Türkçe Rap'in sivri dilli ismi, yeni albümü için çalışmalarına başladı. Sosyal medyada tanınıp ilk albümüyle ses getiren Norm Ender yeni albümünü 2017'nin başlarında yayınlayacağı  tahmin ediliyor. 2010'da çıkardığı İçinde Patlar albümünden sonra "Norm Ender'in ikinci albüm ne zaman?  Sorusuna 2012'de yeni albüm gelecek diyen Norm Ender'in ikinci solo albümü 6 yıl aradan sonra  sevenleriyle buluşacak. Norm Ender'in yeni albümü hakkında henüz fazla detay paylaşılmasa da "stüdyo günlükleri" başlığıyla YouTube'da paylaşılan videolarda çalışmaların hızla sürdüğü görülüyor. Rap müziğe uzun  bir ara veren  Ender, 2017'de yeni albümünün EMI-Universal Müzik Türkiye etiketiyle müzik severlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Şarkılarında politik söylemler ve gündeme dair eleştiriler içeren sözlerle çok konuşulan ünlü rap müzik sanatçısı, ilk albümünde olduğu gibi ikinci albümünde de cover şarkılara yer vereceği öğrenildi.


Norm Ender'in stüdyo günlükleri yoğun ilgi görüyor


Özellikle sözleriyle dikkat çeken, oldukça sert ve bolca küfür içeren "Eksik Etek" adlı şarkıyla YouTube'da milyonlarca kişinin beğenisini  toplayan Norm Ender, ilk solo albümünde bilinen sert tarzından  uzak  yine dikkat çeken sözleriyle çok ses getirmişti. Norm Ender'in ses getiren ilk albümünden sonra pek çok kişi Norm Ender'in yeni şarkı ve albümünü beklerken, Ender'in resmi YouTube hesabında  paylaşılan stüdyo günlükleri başlıklı videolarla uzun süren bekleyişin sona ereceği görüldü. Öte yandan Norm Ender'in stüdyo günlükleri YouTube üzerinden oldukça yoğun ilgi görüyor
Henüz Norm Ender'in yeni albümünün ne zaman çıkacağı konusunda resmi bir açıklama gelmese de Norm Ender'in yeni şarkılarının 2017'nin başında müzikseverlerle buluşacağı tahmin ediliyor. 2016'nın başında  sevenlerine müjdeyi veren Norm Ender, diğer yıllarda olduğu gibi  yine ikinci  albüm projesini ertelemek zorunda kaldı. Ancak geçtiğimiz ay stüdyoya giren Norm Ender, resmen albüm çalışmasına başlamış oldu. Ender'in albüm çalışmalarına başladığı yayınlanan videolarla ortaya çıkınca sanatçının sevenleri sosyal medyada haberi sevinçle karşıladı. Bakalım Türkçe Rap'in önemli isimlerinden olan   Norm Ender'in  yeni albümü müzikseverler tarafından nasıl karşılanacak?

işte Norm Ender'in Aura albümündeki şarkı listesi:

 1 Norm Ender  Benim Selim
 2 Norm Ender  ŞarküteriAura 
3 Norm Ender Sonumu Görüyorum
4 Norm Ender  Kara Toprak
5 Norm Ender  YaremAura 
6 Kaktüs
7 Norm Ender  Avare
8 Kezban 
9 Norm Ender   O Zaman Dans

Webmgon'u Facebook ve Twitter hesaplarından takip ederek en yeni müzik haberlerindenve  Norm Ender'in yeni albümü hakkındaki son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0