Çağatay Akman kimdir? Çağatay Akman nereli, kaç yasında? İşte biyografisi

Şu sıralar pek çok yerde karşımıza çıkan  "Gece Gölgenin Rahatına Bak" şarkısı YouTube'da rekora koşuyor. Peki şarkıyı seslendiren Çağatay Akman  kim? Çağatay Akman kaç yaşında? Ve Çağatay Akman nereli?  YouTube'da 20 milyona yaklaşan izlemeyle dikkat çeken Çağatay Akman'ın  hayatı. İşte Çağatay Akman'ın  Gece Gölgenin Rahatına Bak  şarkı sözleri ve  Çağatay Akman  Gece Gölgenin Rahatına Bak  hakkında tüm detaylar.
Gece Gölgenin Rahatına Bak
Çağatay Akman
Şu sıralar pek çok yerde çalınan ve kısa sürede milyonlarca izlemeye ulaşan  "Gece Gölgenin Rahatına Bak" şarkısı gittikçe büyük kitlelere ulaşmaya başladı. Öte yandan  Gece Gölgenin Rahatına Bak, bu yıla damgasını vuran ve dillere pelesenk olan  Eypio ve Burak King'in düeti  Günah Benim  şarkısına benzer ritimleriyle dikkat çekiyor. Hızla rekora koşan şarkı 10 günde 12 milyon kişiye ulaştı. Popüler sanatçıların geri planda kalıp yeni müzisyenlerin öne çıktığı 2016 yılında  Çağatay Akman da Gece Gölgenin Rahatına Bak şarkısıyla damgasını vurdu. YouTube'da hızlı bir şekilde yükselişe geçen şarkı daha çok konuşulacak gibi görünüyor.   Ayrıca Gece Gölgenin Rahatına Bak'ı seslendiren Çağatay Akman da şarkı kadar dikkat çekiyor. Yerli yapım Scorp adlı sosyal medya platformunda kısa videolarda  seslendirdiği şarkılarla dikkatleri üzerine çeken Çağatay Akman, geçtiğimiz ay ilk single çalışmasını yayınladı. Peki Çağatay Akman kimdir?  Gece Gölgenin Rahatına Bak şarkısıyla tanınan Çağatay Akman kaç yaşında ve  nereli?  İşte Çağatay Akman hayatı hakkında merak edilenler.


Çağatay Akman Kimdir? Çağatay Akman'ın Hayatı


Uzun süredir sosyal medyada sevilen şarkıları gitarıyla kendine özgü tarzıyla  seslendiren Çağatay Akman 18 yaşında genç bir müzisyen olarak dikkat çekiyor.  31 Temmuz 1998 doğumlu olan Akman, İstanbul'da yaşıyor. Çağatay Akman henüz genç yaşına rağmen Kasım 2016'da çıkardığı  "Gece Gölgenin Rahatına Bak" single çalışmasıyla kısa sürede yoğun ilgi gördü. Ayrıca konserlere de başlayan Çağatay Akman küçük yaşlarından beri gitar çalıyor. Öte yandan sosyal medyada hızla yükselen Çağatay Akman'ı Facebook'ta 5 bin, İnstagram'da 113 bin ve Twitter'da ise 3 bin kişi  takip ediyor.  Genç şarkıcı, YouTube'da  ise hızla yükseliyor. Çağatay Akman'ın Gece Gölgenin Rahatına Bak şarkısı şu an 20 milyonu geçmiş durumda. Bu arada Çağatay Akman'ın hızlı yükselişi, yine 2016'ya damgasını vuran genç şarkıcı Aleyna  Tilki'yi anımsatıyor. Şu aralar popüler olan  Çağatay Akman Gece Gölgenin Rahatına Bak YouTube'da,   2645 Records  adlı kanalda yayınlandı. Ayrıca kanalda Akman'a ait birkaç şarkı daha bulunuyor.

Deneyimli pek çok müzisyenin  şarkısı 20-30 milyon izlemeye ulaşırken, genç şarkıcılar aldı başını gidiyor.   İlk önce Eypio ve Burak King, daha sonra 16 yaşındaki Aleyna Tilki ve ardından Çağatay Akman milyonlara ulaştı ve kısa sürede isimlerini duyurdular. Bakalım YouTube'da rekor üstüne rekor kıran genç şarkıcılara yenileri eklenecek mi?

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0