Yeni Pil Canavarı Lenovo P2'nin Fiyatı Özellikleri Ve Kullanıcı Yoeumları

Lenovo'nun yeni pil canavarı Lenovo  P2, bir önceki model olan Vibe P1'den daha güçlü, daha başarılı. 5100 mhA değerindeki piliyle kullanıcıya sunulan Lenovo P2, ince tasarımıyla dikkat çekiyor. Peki Lenovo P2 ne zaman Türkiye'de? Lenovo P2 özelikleri nelerdir? Ve en önemlisi Lenovo P2'nin fiyatı ne kadar olacak? İşte Lenovo P2'nin merak edilen tüm detayları ve Lenovo P2'nin  kullanıcı yorumları.
Lenovo P2
Lenovo'nun geçtiğimiz senenin başında duyurduğu Lenovo Vibe  P1, gerek dünyada gerekse  Türkiye'de önemli bir başarı elde etmişti. Birçok kişinin yaşadığı "şarj sorunu" her geçen gün artarken Lenovo gibi önemli firmalar pil gücünü artırarak bu sorunu çözmeye çalışıyor. Bu nedenle Lenovo'nun Vibe P1'i dünya çapında çok kullanıcıya ulaştı. Lenovo, bu başarısından sonra yeni pil odaklı cihazını tanıtmış oldu. Öte yandan dünya geneli olduğu kadar Türkiye'de de pek çok kişi  Lenovo P2'yi yakından takip etmeye başladı. Henüz Türkiye'de satışa sunulmayan Lenovo P2, Çin başta olmak üzere pek çok ülkede satışa sunulmuş durumda. Peki Lenovo P2 dünya genelinde nasıl bir etki uyandırdı? Lenovo P2 kullananlar ne diyor?  Geçtiğimiz ay İFA'da resmi olarak tanıtılan Lenovo P2 orta segmentte iyi bir yer tutacak gibi duruyor. Pil odaklı Lenovo P2, donanımsal ve yazılımsal özellikleriyle de oldukça başarılı bir telefon olarak karşımıza çıkıyor.

Lenovo P2'nin Özelikleri


Hala da Türkiye'de önemli bir satış başarısı olan Lenovo Vibe P1'den oldukça başarılı bir cihaz olan Lenovo P2, ilk bakışta tasarımsal olarak farkı göze çarpıyor. Vibe isminin terkedildiği cihazda pil değerleri de farklılık göstermekte. Lenovo'nun yeni telefonu Lenovo P2'de pil 5100 mhA olarak karşımıza çıkıyor. Öte taraftan Lenovo P2'de 32 GB artırılabilir depolama alanının yanı sıra 3 GB ve 4 GB RAM seçenekleri de mevcut. Bilindiği üzere Lenovo Vibe P1'de 2 GB'lık  RAM versiyonu vardı. Ancak Lenovo, yeni modelde 32 GB depolama alanında herhangi  bir değişikliğe gitmemiş. Yine Lenovo  P2'de 5 MP ön kameranın yanı sıra 13 MP değerinde Sony sensörlü  bir kamera kullanılmış durumda. Android 6.01 ile kutudan çıkan Lenovo P2, bir önceki modelde olduğu gibi parmak izi, NFC   gibi önemli özelliklerle geliyor. Öte yandan 8 çekirdekli SnapDragon 625 işlemciyle piyasaya sunulan cihazda hızlı şarj desteği de sunulmuş durumda. Yine Lenovo P2'nin ekran özellikleri de oldukça başarılı. Lenovo P2'de Full HD 5.5 inçlik super amoled bir ekran karşımıza çıkıyor.

Bu denli  başarılı özelliklere  sahip olan Lenovo P2 orta segmentte çok ses getireceğine benziyor. Peki Lenovo P2 ne zaman Türkiye'de satışa çıkacak? Lenovo  Türkiye'den alınan bilgilere göre Lenovo P2 Kasım sonu veya Aralık ortası Türkiye'de  satışa çıkacak. Öte yandan edinilen bilgilere göre sadece  Lenovo P2'nin 3 GB RAM  versiyonu piyasaya sürülecek. Ayrıca şu an Lenovo P2'nin satışta olduğu ülkelerdeki Lenovo P2'yi alıp kullananlar genelde olumlu yorumlar yapmakta. Yani Lenovo P2 kullanıcı yorumları incelendiğinde sadece Lenovo P2 kullananlar ekrandan şikayetçiler. Bunun dışında yukarda belirttiğimiz gibi olumlu yorumlar yapılmakta.  Peki Lenovo P2'nin fiyatı ne kadar olacak?

Lenovo P2 Fiyatı


Yakında Türkiye'de Teknosa, Vatan ve Media Markt'ın yanı sıra N11 ve Hepsiburada gibi e-ticaret  sitelerinde satışa sunulacak Lenovo P2'nin fiyatı henüz Lenovo tarafından  açıklanmasa da  cihazın 1,500 TL'den satışa sunulacağı tahmin ediliyor. Hatırlanacağı üzere Lenovo Vibe P2'nin fiyatı 1,299 TL olarak belirlenmişti.  Ancak daha sonra  fiyat 1,100 TL'ye kadar düşmüştü. Bunlar göz önünde bulundurulduğu zaman 1,500 TL'den  satışa sunulacak Lenovo P2, daha sonra Vibe P1 gibi bir düşüşe geçebilir. Diğer taraftan Android 6.01 ile gelen Lenovo P2, Mart 2017'de Android Nougat'a güncellenecek. Tıpkı Android 5.1 ile kutuda çıkıp,  Android 6.01'e güncellenen Lenovo Vibe P1 gibi.

Lenovo P2 hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Lenovo  P2 alınır mı?

Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0