Samsung'un Yeni Ucuz Ve Başarılı Telefonu Galaxy On7 (2016) Duyuruldu!

Samsung'un yeni orta segment  telefonu Samsung  Galaxy On7 resmen duyuruldu. Şık tasarımı ve teknik özellikleriyle dikkat çeken Galaxy On7, önümüzdeki aylarda tüm dünyada  satışa çıkması bekleniyor. 32 GB depolama alanı ve 3 GB  RAM ile kullanıcıya sunulacak telefonun  diğer özellikleri de oldukça  başarılı.  Ayrıca Samsung'un yeni telefonunun kameraları da dikkat çekiyor.
Galaxy on7 2016
Samsung Galaxy On7 (2016)
Şu sıralar yeni "amiral gemisi" Galaxy Note 7'yle başı belada olan Samsung, orta segment telefonlarına bir yenisini daha ekliyor. Galaxy Note 7'yi toplamakla meşkul olan Samsung diğer yandan da yeni orta segment telefonu Galaxy On7 (2016) adlı telefonunu satışa sunmak için harekete geçti. Birçok kişi Samsung'un Galaxy S8 üzerinde çalıştığını düşünürken Samsung, yeni telefonu Galaxy On7'yi resmen duyurarak herkesi şaşırttı. Samsung'un yeni telefonu Galaxy On7'nin özellikleri oldukça başarılı.  Şık tasarımıyla da dikkat çeken Galaxy On7 Samsung'un resmi Çin web  sitesinde tanıtıldı.  Diğer Samsung Galaxy On7'den  çok daha başarılı teknik özelliklere sahip olan Galaxy On7 )2016) orta segmentte damga vuracak gibi.


Samsung Galaxy On7 (2016) Özellikleri

Samsung news phone
Galaxy On7
Bir yandan da "Android Nougat" güncellemesini  dağıtmak için kolları sıvayan  Samsung, yeni telefonu Galaxy On7 (2016) Android 6.01 ile kutudan çıkacak. Öte yandan 5.5 inçlik Full  HD  ekranıyla dikkat çeken telefon 3 GB RAM  ve orta segment telefonlarda artık sık görülen  32  GB depolama alanı Samsung'un bu yeni modelinde de karşımıza çıkıyor. Yine yavaş yavaş orta segmentte gördüğümüz "parmak izi" özelliği de  Galaxy On7 (2016)  da karşımıza çıkan bir diğer  özellik. Cihazda parmak izinin yanı sıra NFC de yine mevcut. SnapDragon'un 8 çekirdekli 625 işlemcisiyle  gelecek olan Galaxy On7, kamera özellikleriyle de başarılı bir cihaz olacak gibi.  Selfie tutkunlarının telefon alırken ilk baktığı ön kamera Galaxy On7'de 9 MP olarak sunulmuş durumda. Ayrıca Galaxy On7 (2016) ana kamerası da 13 MP çözünürlüğünde.

Çift SİM  kart kullanılan  Galaxy On7'nin hafızası da artırılabilmekte. Ancak Galaxy On7'nin hafızasının ne kadar artırılabildiği belirtilmedi. Henüz hangi ülkelerde satışa sunulacağı ve fiyatı açıklanmayan Samsung Galaxy On7'nin Çin'de satışa çıkacağı kesin olarak bilinmekte. Türkiye'ye de kasım ayında gelmesi düşünülen telefonun yoğun ilgi  görmesi bekleniyor. Peki Galaxy On7 Türkiye fiyatı ne kadar olabilir? Vergilerle birlikte Galaxy On7'nin fiyatı 1,500 TL ile 1,700 TL arası  olacağı tahmin ediliyor.  Bakalım Galaxy Note 7'deki sorunlarla birlikte  imajı zarar gören Samsung'un yeni telefonu Galaxy On7 (2016) nasıl bir etki uyandıracak?

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0