Gökhan Akar'ın Yeni Şarkısı Selametle'nin Klibi Yayınlandı

Genç popçu Gökhan Akar yeni single çalışmasının klibini  yayınladı. Akar Temmuz sonu dijital müzik platformlarında  "Selametle" adıyla yayınladığı yeni teklisinin video klibini  hayranlarının beğenisine sundu. İlk olarak YouTube'da yayınlanan klip müzik kanallarında da dönmeye başladı.
Selametle
Gökhan Akar
İlk olarak 2012'de çıkardığı "Felsefe"  adındaki single çalışmasıyla müzikseverlerle buluşan genç şarkıcı Gökhan Akar, uzun bir aradan sonra yeni şarkısını geçtiğimiz Temmuz ayında duyurmuştu. Radyolarda çok sık çalınmaya başlanan Gökhan Akar'ın yeni şarkısı Selametle'ye uzun zamandır klip çekilmesi bekleniyordu. Ve uzun zamandır beklenen klip geldi. Akar, iki ayın sonunda yeni şarkısının video klibini de yayınladı. Bugün itibariyle  klibi yayınlanan Gökhan Akar'ın yeni şarkısı  Selametle'nin söz ve müziği Gökhan Akar'a, düzenlemesi ise Burak Bulaç'a ait. Dijital müzik platformlarında yerini alan  Selametle,  hareketli ritmiyle ve sözleriyle  dikkat çekiyor.


Dört yılda Sus, Sahibinden Çok Temiz Aşk,  Aşktan Ötesi, Aşk Adamı Seçer gibi şarkılarla yoğun ilgi gören Akar, single çalışmalarının yanı sıra "Hepsi" albümüyle de dikkatleri üzerine çekti.  Öte yandan geçtiğimiz sene yayınladığı Koyver şarkısıyla büyük beğeni  toplayan Gökhan Akar'ın yeni single çalışması  MAG ve DMC  etiketiyle yayınlandı. Geçtiğimiz hafta teaserı yayınlanan video klip, bugün itibariyle müzikseverlerle buluşmaya başladı. Ayrıca Gökhan Akar Selametle şarkısının video klibini "işte beklenen o video klip Selametle pazartesi yayında" sözleriyle sevenlerine duyurdu.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0