YouTube'da Rekora Koşan Aleyna Tilki Kimdir? Aleyna Tilki'nin Hayatı

Şu sıralar müzik listelerinde elde ettiği başarıyla konuşulan genç şarkıcı  Aleyna Tilki kaç yaşında? Aleyna Tilki kimdir? Ve Aleyna Tilki nereli? Gibi pek çok soru merak edilmeye başlandı. Bizde Webmgon olarak Aleyna Tilki hakkında merak edilenleri ve Aleyna Tilki'nin hayatını sizler için araştırdık. İşte Emrah Karaduman'la yaptığı düetle gündeme gelen Aleyna Tilki hakkında tüm detaylar!
Aleyna tilki instagram
Aleyna Tilki
Müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan genç şarkıcı Aleyna Tilki, şu sıralar yoğun ilgi görüyor. Emrah Karaduman'la ortak çalışması "Cevapsız Çınlama" şarkısıyla  müzik listelerine hızlı bir giriş yapan Aleyna Tilki özellikle internet ortamında pek çok kişinin takip ettiği bir müzisyen olmuş durumda. Tilki'nin Türkiye'de tanınması Acun Ilıcalı'nın Yetenek Sizsiniz  Türkiye yarışmasıyla birlikte gerçekleşmişti. Aleyna Tilki, Yetenek sizsiniz Türkiye'deki performansıyla göz doldurmuş, yaklaşık iki buçuk yıl önce seslendirdiği şarkıyla jüriden büyük beğeni toplamıştı. Aslında Tv8'de yayınlanan Yetenek Sizsiniz yarışmasında  "Aleyna Tilki Gesi Bağları" şarkısıyla hem göz doldurmuş hem de şaşırtmıştı. Aradan iki yıl geçtikten sonra Aleyna Tilki ünlü yapımcı Emrah Karaduman'la ilk single çalışmasını yapmış oldu. Geçtiğimiz aylarda yayınlanan single çalışması dijital müzik platformlarında oldukça yoğun ilgi gördü. Bununla birlikte pek çok kişi de Aleyna Tilki'yi merak eder oldu. Peki Aleyna Tilki kimdir? Aleyna Tilki kaç yaşında ve nereli? İşte Aleyna Tilki hakkında merak edilenler.


Aleyna Tilki  Kimdir ve Kaç Yaşında?  Aleyna Tilki'nin   Hayatı


Yetenek Sizsiniz Türkiye'de seslendirdiği  Gesi Bağları ve  Wrecking Ball şarkılarının yanı sıra şu  sıralar "Cevapsız Çınlama" şarkısıyla gündeme gelen Aleyna Tilki, 2000 doğumludur. 16 yaşında olan genç şarkıcı hali hazırda lise son sınıf  öğrencisi olduğu öğrenildi.  Ayrıca  Aleyna Tilki aslen Konyalı olup, çocuk yaştan bu yana müzikle uğraşmakta. Öte yandan  Aleyna Tilki'nin  boy ve kilosu da yine pek çok kişi tarafından merak edilmekte. Edinilen bilgiye  göre Aleyna Tilki'nin boyu 1.75 ve  Aleyna Tilki'nin kilosu da 58 Kg'dir. Aleyna Tilki Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye katıldığında 14 yaşında idi ve aradan yaklaşık 2.5 yıl geçmesine rağmen hala yarışmadaki performansıyla  pek çok  kişinin  hafızasında kendine yer bulmuş durumda. Aleyna Tilki, lise eğitiminden sonra eğitimine konservatuvarda devam etmek istediğini ifade ediyor.

Şu an itibariyle Emrah Karaduman'la yaptıkları "Cevapsız Çınlama" single çalışmasıyla YouTube'da 50 milyonu geçen bir izleme başarısı elde eden Aleyna Tilki'nin şarkısı diğer dijital müzik platformlarında ve radyolarda en çok dinlenilen şarkı olmuş durumda. İddialara göre Tilki şarkı satışından elde ettiği geliri  müzik eğitimi için kullanacak. Cevapsız Çınlama klibindeki dansıyla dikkat çeken Aleyna Tilki'nin yeni şarkı için çalışmalara başladığı da öğrenildi. Ayrıca Aleyna Tilki, Türkiye'de 1990'dan beri ilk kez klip çekip ve aynı zamanda  konserlere katılan 18 yaş altı müzisyen ünvanına sahip oldu. Öte yandan her geçen gün  büyük kitlelere ulaşan Tilki, sosyal medyada takipçilerini de artırmakta. Aleyna Tilki İnstagram'da 260 bini aşan takipćisiyle birçok ünlüyü geçti. Ayrıca Aleyna Tilki Facebook'ta da yoğun ilgi görüyor. 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0