Nokia'nın Beklenen Android Telefonunun Fotoğrafı Ortaya Çıktı

Uzun zamandır Windows Phone işletim sistemli telefonlar üreten Nokia'nın  üreteceği Android işletim sistemli telefonu merakla beklenirken yeni bir iddia daha ortaya atıldı. İnternette sızdırılan fotoğrafın Nokia'nın yeni telefonu  olan P1'e ait olduğu ileri sürüldü.

Nokia logo
Nokia


Bir zamanlar cep telefonu denince akla ilk gelen ve satış rekorları kıran efsane telefon üreticisi Nokia'nın şu aralar yavaş yavaş sesi yükselmeye başlıyor. Geçtiğimiz senelerde Microsoft'a satılan Nokia sadece Windows Phone işletim sistemli akılı telefonlar üretebiliyordu. Nokia, Microsoft firmasıyla yaptığı anlaşma gereği 2016'nın üçüncü çeyreğine kadar hiçbir şekilde Android işletim sistemli telefon üretemedi. Ve bu anlaşma an itibariyle sona ermiş durumda. Bu yüzden de şu aralar Nokia'nın haberleri art arda geliyor. Geçtiğimiz aylarda iki adet Android'li telefon üreteceği iddia edilen Nokia'dan yalanlama gelemezken, Nokia'nın MWC 2016'da YouTube kanalında paylaştığı gizemli video tüm iddaları doğrular gibi algılandı. Ve şimdilerdeyse Nokia'nın Android telefonu P1'e ait  olduğu
İddia edilen görseller gündeme oturdu. Şu aralar sürekli haberlere konu olan Nokia'nın merakla beklenen Android telefonu hakkında iddialar peşi sıra gelmeye devam edecek gibi duruyor. Nokia,  bu iddialara karşın  sessiz  dururken akıllara hemen  "acaba gerçekten sızan bilgi ve görseller doğru mu?" sorusu geliyor.

Nokia
Nokia P1


Akıllı telefon platformu Phonearena'nın paylaştığı ve  Nokia P1'e ait olduğu öne sürülen görselde telefonun tasarım hemen dikkat çekiyor. Tasarım konusunda son derece  başarılı olan Nokia'nın izleri görünüyor. Nokia'nın yeni telefonu olduğu söylenen p1'e ait olduğu fotoğraf dışında herhangi bir teknik detay paylaşılmadı. Paylaşılan fotoğrafta canlı rengiyle dikkat çeken telefonun göze çarpan bir başka detayı ise ön kamerasının sol tarafta konumlandırılmış olması oldu.  Foxconn'un ortaklarıIn focus ve Sharp mühendisleri tarafından geliştirildiği iddia edilen Nokia P1, Android'in son sürümü Android 7.0 ile geleceği de yine belirtilen bilgiler arasında. Şık tasarımıyla dikkat çeken ve Nokia'ya ait olduğu öne sürülen telefon pek çok kişi tarafından ilgi gördü.

Nokia'nın Yeni Telefonu Ne Zaman Çıkıyor?

Piyasaya geri dönüşü dört gözle beklenen Nokia'nın ne zaman telefonlarını duyuracağı henüz resmen açıklanmış değil. Ancak kesin gözüyle bakılan birkaç iddia ortaya atılmış durumda. Yine merakla beklenen İphone 7 ve Samsung Note 7 ile  aynı anda Nokia'nın yeni telefonunun gelmesi bekleniyor. Nokia hakkında ortaya atılan bir başka iddia ise yeni telefonunu MWC 2017 Mobil Dünya Kongresi'nde duyuracağı yönünde.
Şu aralar dikkatleri üzerine çeken Nokia'nın haberlerinin çok sık gelmesi bekleniyor

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0