İnternetim Çabuk Bitiyor Diyen Android Kullanıcıları İçin En İyi Çözüm

Türkiye'de ki internet kullanıcılarının düşük internet kotalarıyla başa çıkma derdini artık çözecek etkili ve basit bir uygulama var. Android kullanıcılarının sıkça dile getirdiği "internetim çabuk bitiyor" cumlesi artık tarihe karışıyor.
Play Store'da yer alan en iyi internet tasarufu uygulaması Opera tarafından geliştirildi.

Opera vpn
En İyi Veri Tasaruf Uygulaması


Türkiyedeki internet kotalarının düşük olması bir de üstüne pahalı oluşu pek çok kişiyi çileden çıkarıyor. Her gün gelişen uygulamalar, yüksek kaliteli fotoğraflar ve videolar Türkiyedeki düşük internet kotalarını oldukça olumsuz etkiliyor. Öte yandan birçok uygulamanın arka planda veri tüketmesi de yine internet paketlerini bitiren bir başka etken. Telefonlarda hazır gelen "veri planlama" modu da yetersiz olmasıyla pek çok kullanıcı ne yapacağı konusunda şaşırmış durumda. Ayrıca ülkemizde geçtiğimiz aylarda başlayan 4.5 G'de yine interneti çok çabuk bitmesinde büyük bir etkiye sahip. Bu can sıkıcı duruma çözüm arayan kullanıcılar da Play Store'da pek çok "internet tasaruf uygulaması" arasında kayboluyor. Android kullanıcılarının internet kotasını koruyan ve Play Store'da sayısız uygulamayı indirip denemekten kurtaran uygulamayı sizler için inceledik.

EN İYİ İNTERNET TASARUF UYGULAMASI

Bedava internet
Opera Max


Play Store'da yayınlanmasının üzerinden az bir süre geçmesine rağmen 10 milyona yakın kullanıcı tarafından indirilen ve 4 puan üzeri güzel bir puan alan en iyi "veri tasaruf uygulamasıOpera Max tüm sorunları yok edecek gibi duruyor. Opera Max, tarayıcılarıyla bilinen Opera tarafından geliştirilmiş etkili bir uygulama. İnternetim çabuk bitiyor derdini ortadan kaldıran uygulama kolay kullanımı ve şık arayüzüyle de dikkat çekiyor. Play Store'da kısa bir sürede oldukça yüksek bir indirmeye ulaşan opera Max, kullanıcılar tarafından sevilmiş görülüyor. Benzer uygulamalar arasından en iyi deneyimi sunan uygulama "veri tasarufu" konusunda oldukça başarılı çalışıyor. Opera Max, veri tasarufu özelliğinin yanı sıra VPN görevi de görüyor. Ancak VPN özelliğinin pek iyi olmadığını söylememizde fayda var. Verileri sıkıştırarak hızlı bir internet deneyimi sunan opera Max bazı özellikleriyle dikkat çekiyor.

Pek çok özellikle kullanıcıya sunulan Opera Max, bazı kullanışlı özellikleriyle öne çhkmayı başarıyor. İşte o özellikler:
* Her bir uygulama için ayrı ayrı veri planı oluşturmayı olanak sağlayan Opera Max, bu özellikle çok kullanışlı hale geliyor. Örneğin Facebook çok internet yiyor diyenler için sadece Facebook'u etkin hale getirdiğimizde fark hemen görülebiliyor.
* Videoları sıkıştırarak hem donmadan izleme hem de internetin daha az gitmesini sağlayan Opera Max, bu özellikle benzer uygulamalar arasında farkını ortaya koyuyor.
* Arkada veri tüketen uygulamaları teker teker kapatarak internet paketinizin daha geç bitmesine yardımcı olan Opera Max düşük boyutlu olmasıyla da dikkat çekiyor.

İnternet paketi çabuk bitenlere oldukça yardımcı olan uygulamayı aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0