Acun Ilıcalı'nın Paylaştığı Video O Yarışmacıyı Eleyebilir!

Survivor 2016'nın dikkat çeken yarışmacılarından olan Nagihan'ın  TV'de
yayınlannmayan kavga videosu ilk kez Acun Ilıcalı'nın İnstagram hesabında paylaşıldı. Survivor Nagihan'ın dikkat çeken videosu çok kısa bir sürede 50 bine yakın izlemeye ulaştı.

Survivor 2016
Survivor Nagihan'ın kavga videosu


Survivor 2016'da  en çok dikkat çeken yarışmacılardan Nagihan,  sürekli taraf değiştirmesiyle gerek yarışmacı arkadaşları gerekse Survivor izleyicisini çileden çıkarmakta. Öte yandan kavgalarıyla dikkat çeken Nagihan, ada da en çok anlaştığı yarışmacı arkadaşı Tuğba Özay ile kavgası da çok konuşulmuştu.  Acun Ilıcalı'nın İnstagram hesabında Tuğba Özay ile Nagihan'ın  tartışmasına ilişkin daha önce hiçbir yerde yayınlanmayan görüntüleri paylaşıldı. Söz konusu olayla ilgili video çok kısa bir süre içınde 50 bin kişi tarafından izlendi.


Öte yandan Acun'un Survivor'da seyirciyi çıldırtan Nagihan'ın bu videosunu Survivor eleme gecesi olan, bugün paylaşması da  dikkat çeken bir başka detay oldu. Söz konusu videonun altına Acun Ilıcalı'nın İnstagram takipçileri tarafından Nagihan için oldukça  olumsuz yorum  yapıldı. Pek çok kişinin "Bu Nagihan ne zaman elenecek?" şeklindeki yorumları da yine Nagihan'ın istenilmediğini işaret etti.



Nagihan kardere
Nagihan Kardere

Survivor'da Kim Elendi?


Survivor 2016'nın bu akşam yayınlanacak olan ve merakla  beklenen  yeni bölümünde pek çok kişi "Survivor'da kim elenecek?" veya "Survivor'da kim elendi?" şeklinde soruları sosyal medya üzerinde paylaşıyor. Bu akşam Survivor 2016'da kimin eleneceği pek bilinmese de Acun'un bu akşam yapılacak olan eleme öncesi Nagihan'ın kavga videosunu paylaşması dikkat çekti. Acun Ilıcalı'nın sosyal medya da paylaştıği o video sonrası acaba bu akşam seyirci oyları Nagihan'ı eler mi? Sorusunu da beraberinde getirdi.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0