Uzaylı Görüntüsü Oldugu Söylenen Video Herkesi Saşkına Çevirdi!

Uzaylılar var mı? Ya da yok mu? Tartışması sürerken yeni ortaya çıkan görüntüler tartışmaların seyrini değiştirecek gibi. Amerika Birleşik Devletleri'nde kaydedilen gizemli video herkesi şaşırttı. Yurtdışında çok konuşulan ve paylaşılan görüntülerin "uzaylılara ait olduğu" öne sürülüyor.

Uzaylı foto
UFO Görüntüsü


Geçmişten beri süre gelen "uzaylılar var mı yok mu?" tartışması her geçen gün biraz daha içinden çıkılamaz bir hal almaya devam ediyor. Son olarak gizemli bir "UFO'nun görüntüsü" olarak  yorumlanan video tartışmaları yeniden alevlendirdi. Bir UFO'nun dünya atmosferinden çıkarken kaydedilen görüntüsü ABD başta olmak üzere yurtdışında gündeme oturmuş durumda.  Kısa sürede 1 milyona yakın kişi tarafından izlenen video herkesi şaşkına çevirmeyi başardı.

Uluslararası Uzay İstasyonu tarafından yakalanan ve Tylor adındaki bir Amerikalı YouTuber tarafından  yayınlanan görüntülerde bir nesnenin atmosferden bir roket gibi  yükselip arkasında iz bulutu bıraktığı görülüyor. Kaybolan objenin hemen ardından bir objenin daha belirdiği izlenmekte. Görüntüleri yayınlayan YouTuber Tylor, bu görüntüleri şu şekilde yorumluyor:
"Bence uzaylılar var. Hatta uzayda hayat bile var... Bu görüntü bunun en büyük kanıtıdır."  Kısa sürede yoğun ilgi gören bu "gizemli video" pek çok kişi tarafından farklı yorumlandı.
Henüz bu gizemli görüntülere ilişkin yetkililer tarafından net bir açıklama yapılmazken pek çok kişi bu objelerin "uzaylı" olduğu yönünde hem fikir. Öte taraftan görüntülerin uzaylılara ait olduğunu söyleyenler kadar bu videoda görünenlerin bir metor olabildceğini söyleyenler de çoğunlukta. Yine az da olsa görüntülerin kurgu olduğu veya bir ışık yansıması olduğunu düşünenler de mevcut.

Uzaylı resmi
Uzaylı Videosu

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0