Samsung Galax S7, LG G5 Ve Çıkacak Olan İphone 7'ye Rakip Geliyor!

Gün geçmiyor ki özellikleriyle teknolojiseverlerin başını döndürecek yeni bir akıllı telefon çıkmasın. Bu sefer çıkacak olan akıllı telefon LG, samsung ve Apple gibi markaların rakibi olacak türden.

Vernee
Vernee Apolio

Şu sıra birçok kişinin takip ettiği, almayı düşündüğü Samsung Galaxy S7 ve LG G5'in yanı sıra Eylül 2016'da duyurulması beklenen İphone 7'ye büyük bir rakip geliyor. Sadece Apple'ın İphone'a, Samsung'un Galaxy serisine rakip olmakla kalmayan Çinli firma Vernee, "amiral gemisi" standartlarını yeniden düzenlemeye hazırlanıyor. Çinli firma, Apolio adı verdiği telefonla kullanıcılara pek çok özellik sunuyor.

Amiral gemi diye nitelendirilen üst seviye telefonlarda standart olarak karşımıza çıkan birçok özellik Vernee Apolio ile orta seviye konumuna düşüyor. Genel olarak "amiral gemisi" telefonlarda gördüğümüz 4 GB RAM, 3000 mAh pil, full HD ekran ve Snapdragon 820 islemci v.b Apolio'nun yanında artık orta seviye kalacak gibi görünüyor. Samsung, Apple, LG, HTc gibi büyük telefonl üreticilerine meydan okuyan vernee, piyasaya sürecek olan telefonunda 6 GB RAM, 2K ekranın yanı sıra MTK'nın 10 çekirdekli  islemcisi  kullanarak telefonların gücünü daha da artıracak adımların ilkini atıyor.


Apolio
Apolio

Öte yandan Vernee Apolio'da kamera özelliği de dikkat çekiyor. Apolio da Sony'nin kullandığı 21 megapiksellik sensörünü kullanarak kamera özelliğini de üst sıralarda tutuyor tutuyor. Ayrıca hala hazırda birçok "amiral gemisinin" SD kartla ulaştığı 128 GB depolama alanını da Apolıo, dahilı olarak sunuyor. Tüm bunların yanı sıra Vernee Apolio, 5.5 inc ekranla kullanıcıya sunuluyor.

Log'un haberine göre Vernee Apolio, ilk olarak üretildiği Çin de piyasaya sürülecek. Daha sonrada Avrupa piyasasına gireceği düşünülüyor. Öte yandan birçok kullanıcının ilk sorguladığı şey olan fiyat konusunda da Vernee, Samsung, Apple gibi üreticilerden daha düşük fiyat sunacak yönünde yorumlar yapılıyor.


Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0