Sıfır Bir'in Yeni Bölümleri Artık YouTube'da Olmayacak!

Sıfır Bir: Bir Zamanlar Adana, 3. Sezon  başlıyor. Geçen gün fragmanı yayınlanan yeni sezonda izleyiciyi  sürprizler  bekliyor.  Sıfır Bir artık YouTube değil, BluTv'de olacak.
Sıfır Bir
Sıfır Bir: Bir Zamanlar Adana, 3. Sezon  başlıyor. Geçen gün fragmanı yayınlanan yeni sezonda izleyiciyi  sürprizler  bekliyor.  İşte Sıfır Bir'in  yeni bölümleri hakkında dikkat çeken yeni ayrıntılar. Uzun bir süredir Sıfır Bir'in 3. sezonu dizinin takipçileri tarafından merakla bekleniyordu. Ancak Sıfır Bir cephesinden herhangi bir açıklama gelmiyordu. Bu da diziseverleri hem kızdırıp hem de meraklandırıyordu. Ve nihayet geçen gün Sıfır Bir 3. sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı.

Artık Sıfır Bir BluTv'de Yayınlanacak


Ancak yeni sezon fragmanıyla birlikte sürprizler de geldi. Artık Sıfır Bir: Bir Zamanlar Adana BluTv'de yayınlanacak.  Bu arada Bol aksiyonlu sahneleriyle dikkat çeken yeni sezon dizinin takipçileri  tarafından beğeni topladı. Sıfır Bir'in yeni bölümleri önümüzdeki günlerde izleyiciyle buluşmaya başlayacak. Dizi bu kez ücretli bir platform olan BluTv'de bölümlerini yayınlama kararı aldı. Bundan böyle sadece Sıfır Bir'in fragmanları YouTube'da yayınlanacak. Bu arada Sıfır Bir'in son bölümüne ait fragman da YouTube'da yayınlandığı an direkt trend videolarda ilk sıraya yerleşti. 1 milyona yakın izleme alan Sıfır Bir 3. Sezon 1. Bölüm fragmanı büyük beğeni de topladı.

İşte yeni bölüm fragmanı

Bir grup Adanalı genç tarafından amatörce  çekilen Sıfır Bir: Bir Zamanlar Adana, yeni bölümlerini izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanıyor.  Geçtiğimiz aylarda sezon finali yapan dizinin yeni sezonu dizi takipçileri tarafından yakından takip ediliyor. Adana'nın Hürriyet mahallesinde geçen olayları konu edinen Sıfır Bir 3. sezonunun fragmanlarını yakın zamanda  YouTube'da yayınladı.  Her yeni bölümü yoğun ilgi gören Sıfır Bir, kısa sürede Türkiye çapında önemli bir kitleye ulaştı. Dev yapımlarla yarışan dizi şu anda Türkiye'nin en çok izlenen web dizisi  olmuş durumda. Peki bir çok kişi tarafından  merakla beklenen Sıfır Bir 3. sezon bölümlerinde neler olacak? Bu soru Sıfır Bir dizisinin takipçileri tarafından cevabı en çok merak edilen soruların başında geliyor. Fakat ne yönetmen Kadri Beran Taşkın, ne de Sıfır Bir dizisinin oyuncuları ser verip sır vermiyor. Müzikleriyle, işlediği konuyla dikkat çeken Sıfır Bir dizisi bakalım yeni bölümlerinde izleyicisini ne gibi sürprizlerle karşılayacak?





Gelişmeleri FACEBOOK ve  TWİTTER sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0