Dolunay dizisi reyting sonuçlarında herkesi şaşırttı!

Diziseverlerce uzun süredir merakla beklenen Dolunay dizisi ilk bölümüyle dün ekranlara geldi. Sosyal medyada da yoğun ilgi gören Dolunay, oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Peki Dolunay reytinglerde kaçıncı oldu? İşte Dolunay Reyting sonuçları.
Dolunay dizisi
Dolunay 
Türkiye sinemasının usta kadın oyuncularından Türkan Şoray'ın adını koyduğu ve yine kızı Yağmur Ünal'ın Med Yapım ile ortaklaşa yapımcılığını üstlendiği Dolunay dizisi ilk bölümünü dün izleyicinin beğenisine sundu.  Star TV'nin iddialı yaz dizileri arasında gösterilen dizisi Dolunay, dün ekranlara geldiği saatlerde sosyal medyada da adından söz ettirmeyi başardı. Son olarak Kiraz Mevsimi'nde Öykü karakterini canlandıran  güzel oyuncu  Özge Gürel ve Can Yaman'ın başrolde karşımıza çıktığı Dolunay reyting sonuçlarında şaşırttı. Peki önemli rakiplerle yarışan  Dolunay reytinglerde kaçıncı oldu? Yanıtı haberimizin  devamında.

Dolunay dizisi reyting sonuçlarında herkesi şaşırttı!


Total reyting sonuçlarına göre çok önemli bir başarı elde eden Dolunay, listede birinci sırada, tekrarı ise ikinci sırada yer aldı. Deli Gönül'ün üçüncü olduğu Total'de   Güldür Güldür dördüncü ve Show Ana Haber de beşinci olabildi. Öte yandan AB'de  Dolunay reyting sonuçlarını yine zorlayarak  zirveye oturdu. Total'de olduğu gibi AB reyting sonuçlarında da birinci ve tekrarı ikinci olan diziyi, üçüncü sırada Deli Gönül, dördüncü sırada Güldür Güldür ve beşinci sırada da Indiana Jones yer alarak takip etti.  Bu arada ABC1 sonuçları  da yine Total ile aynı sonuçlara sahip. Yani Star TV'nin başarılı dizisi ABC1'de birinci, tekrar bölümüyle de ikinci sırada yer aldı.  İlk bölümüyle tüm reyting sonuçlarında birinci olan Dolunay dizisi bakalım ilerleyen bölümlerde ne yapacak?

"Aşk her durumda aşktır, imkansız da olsa!" sloganıyla yola çıkan dizinin konusu şöyle:
Tek isteği profesyonel bir aşçı olmak olan Nazlı’nın Japon mutfağını öğrenip kurmuş olduğu restoran hayalini gerçekleştirmektir. Öğrenci evinde kalan Nazlı evi geçindirmek için zengin bir iş adamının özel aşçısı olur. Sürekli tesadüfler üzerine iş adamı Ferit ile Nazlı yakınlaşır ve imkansız bir aşk doğar.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0