Doru'nun maceraları şimdi sinemalarda Doru filmi vizyonda!

Doru sinema filmi olarak bu hafta beyazperdede izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. TV'de  çocuklar tarafından yoğun ilgi gören  Doru'nun maceraları bu kez de sinema salonlarında devam ediyor. Seslendirme kadrosunda önemli isimlerin bulunduğu Doru filminin konusu da dikkat çekiyor.
Doru
Doru
Çizgi dizi olarak televizyonda çocuklarla buluşan ve 7'den 70'e herkesin sevgisini kazanan çizgi karakter Doru sinema izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Vizyon tarihi 7 Temmuz olarak belirlenen Doru filmi bu Cuma beyazperdede olacak. Öte yandan seslendirme kadrosunda pek çok ünlü ismin yer aldığı Doru filminin konusu da dikkat çekiyor. Bu arada Animasyon türündeki filmin yapım sürecinde çocukların da katkısı oldu. Doru filminin  geçtiğimiz gün   gerçekleştirilen galasında çocuklara bir müjde de verildi.
Bensu soral doru
Bensu Soral 
"3 Adam" olarak bilinen Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın yanı sıra Bensu Soral, Esra Erol, Hakan Baş ve Murat Dalkılıç Dora filminin seslendirme kadrosunda yer aldı. Ayrıca Bahçeşehir Kolejinin ana sponsor olduğu filmin gösterimi öncesinde çocuklara kısa bir kodlama eğitimi de verildi. Filmin yapımcısı Alper Afşin Özdemir  Doru'ya gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiklerini söyleyerek, "umarız Doru,  televizyonda yakaladığı başarıyı sinemayla sürdürür." dedi. Galada Eylül ayında başlayacak olan bir çizgi filmin müjdesi de verildi.

Yeni çizgi film "Roket"  başlıyor


Çocukların Doru filminin yapım sürecinde yer aldıklarını belirten  Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, Eylül'de televizyonda başlayacak olan "Roket" adındaki çizgi dizi için şunları söyledi: "Bahçeşehir Koleji olarak televizyonda gösterilecek yeni bir dizinin yapım çalışmalarındayız.
Dizide bilime meraklı, hayal eden, üreten iki kuzen ve kendi üretimleri olan Roket isimli bir robot köpek var. Çocuklar heyecanla beklesinler."

Doru sinema filminin konusu

Dori
Doru film
Bu hafta vizyona girecek Doru filminin konusu ise şöyle:
"Doru her şeyden habersiz sürüsüyle yaşayan bir attır. Sürüde tesadüfen eski bir İngiliz yarış atı olan Çenebaz’dan gerçekleri öğrenmesiyle birlikte Demirkır’la da tartışır. Yaşadıkları vadiden dışarı çıkan Doru'nun peşinden en yakın arkadaşı Karatay da gelir. İkili yolda Seyis Kardeşler ile karşılaşırlar.  Doru ve Karatay hiç bilmedikleri yerlerde, yarışlara katılıp galip gelecekleri, babasını bulabilme imkânı da olan bir maceranın içine düşerler..."

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0