Flash TV Ana Haber Spikeri Müge Anlı'ya "Zanlı" Diyerek Çok Ser Eleştirdi

Müge Anlı'nın,  Üç kişiyi öldürmekle  aranan seri katil Atalay Filiz'in yurtdışına kaçışıyla alakalı olarak  Atv'de ekranlara gelen Tatlı Sert programına bir "insan kaçakçısını" canlı yayına alması Flash TV Ana Haber spikeri tarafından çok sert eleştiri aldı. Müge Anlı'nın reyting peşine düştüğünü öne süren Mustafa Yenigün, Anlı'ya "zanlı" dedi.

Mustafa yenigün
Müge Anlı'ya Sert Tepki


Seri katil Atalay Filiz'in son olarak İzmir'de görüldüğü ve oradan da insan kaçakçılarının yardımıyla Yunan Adalarına kaçacağı gündeme gelmesinin üzerine, Müge Anlı geçtiğimiz gün Atv'de canlı olarak ekranlara gelen Tatlı Sert adlı programına bir insan kaçakçısını bağladı.  Bunun üzerine Flash TV Ana Haber spikeri Mustafa Yenigün konuya ilişkin  büyük tepki gösterdi. Müge Anlı'ya  "Böyle bir canlı yayın rezaletine imza attığınız  için mutlu musunuz?" diyen Yenigün, Anlı'nın insan kaçakçısını yayına almasının tek sebebi reyting olduğunu öne sürdü.  İnsan kaçakçısının,  Atalay Filiz'den bir farkının olmadığını belirten Mustafa Yenigün, canlı yayında Müge Anlı'ya "insan kaçakçısını niye güvenlik güçlerine bildirmediniz?" diye sordu.

"bundan sonra Müge Anlı değil Müge zanlı diyeceğim"


Geçtiğimiz senelerde "g.t korkusu" gafıyla gündeme gelen Mustafa Yenigün, Müge Anlı'yı kızdıracak sözlerini şöyle devam ettirdi: "bir katili bir başka katile canlı yayında  kötülettiğiniz için huzurlu musunuz?  Yaptığınız iş
ayrı bu iş ayrı ne demek? İkisi de cinayettir Müge Anlı..."
Müge Anlı'nın insan kaçakçhsını canlı yayına alacağına emniyette bildirmesi gerektiğini savunan Flash TV Ana Haber spikeri, Anlı'ya "Size bundan sonra Müge Anlı değil, Müge zanlı diyeceğim."  dedi.

İnsan kaçakçısını canlı yayına bağlayarak Atalay Filiz'e yardım edip etmeyeceklerini soran  Müge Anlı'ya çok sert tepki gösteren Mustafa Yenigün, "İnsan kaçakçısı, sahillere cansız bedeni vuran yavruları aklınıza getirtmedi  mi?"  diyerek Müge Anlı'ya yüklenmeye devam etti. Hafta sonu Flash TV Ana Haber Bültenini sunan Mustafa Yenigün'ün Müge Anlı'yı kızdıracak sözlerinden sonra Anlı'nın tepkisinin ne olacağı merak konusu...

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0