Ebru Polat Yeni Şarkısı "Dokun Bana" Video Klibiyle Dikkat Çekiyor

Ebru polat foto
Ebru Polat

Ebru Polat, bir yıl aradan sonra yepyeni şarkısı "Dokun Bana" ile sevenlerinin karşısına çıktı. Ebru Polat'ın bugün yayınlanan Dokun Bana single çalışması dijital müzik platformlarında yoğun ilgi gördü. Hareketli şarkının klip çalışması da dikkat çekiyor.

Ebru Polat'ın Yeni Şarkısı Çıktı

En son geçtiğimiz sene "9 hit" albümü yayınlanan Ebru Polat, kısa bir aradan sonra yepyeni bir single ile hayranlarının karşısına çıktı. Gülhan'ın "Dokun Bana" adlı şarkısını yeniden seslendiren güzel şarkıcı, şarkının video klibindeki haliyle de dikkat çekiyor. Bugün itibariyle tüm dijital müzik platformlarında, radyo ve müzik kanallarında yayınlanmaya başlanan şarkı kısa sürede yoğun ilgi gördü. Biraz temposu düşük olan Ebru Polat'ın yeni şarkısı bazı müzikseverler tarafından beğenilse de, bazı müzikseverler tarafından da sert eleştirilere maruz kaldı.

Seyhan Müzik etiketiyle yayınlanan Ebru Polat'ın yeni single çalışmasının video klibi YouTube'da "Netd" kanalında bugün yayınlandı.  Öte yandan güzel şarkıcı geçtiğimiz gün yeni şarkısının bugün çıkacağını Twitter'da şu paylaşımla duyurmuştu:

Ebru polat resimleri
Ebru Polat- Tweet


Yaz şarkısını duyuran ünlüler arasına bugün itibariyle Ebru Polat'da katılmış oldu. Ebru Polat'ın  "9 Hit" albümünün üzerinden kısa bir zaman geçtikten sonra  gelen yeni single çalışması "Dokun Bana" sosyal medyada konuşulmaya başlandı bile.  Radyolarda yavaş yavaş duyulan şarkının video klibi de müzik kanallarında dönmeye başladı.

Ebru Polat'ın seksi görüntüleriyle dikkat çeken Dokun Bana, YouTube'da "Netd" müzik kanalında yayınlanmış durumda. Ebru Polat'ın "Dokun Bana  şarkısı ve klibi diğer şarkıları ve video klipleri kadar  konuşulurmu ilerleyen günlerde yavaş yavaş belli olacak. Bakalım Ebru Polat'ın yeni şarkısı 2016 yazına damga vurabilecek mi?

Webmgon'u Facebook ve Twitter da takip ederek sizleri ilgilendiren içeriklerden haberdar olabilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0