Sevilay Gültekin Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında? Sevilay Gültekin'in Sevgilisi Var mı?

Kızıl saçları ve güzelliği ile dikkat çeken Sevilay Gültekin'in kim olduğu, kaç yaşında ve boyunun kaç cm olduğu çokça merak edilmekte. İşte Sevilay Gültekin'in hayatı ve hiç bilinmeyen yönleri...
TRT'nin sevilen dizisi Gönül Dağı'nda Meryem karakteriyle beğeni toplayan güzel oyuncu, ilk olarak 2018 yılında ekrana merhaba dedi. Yeni Gelin dizisinde bir turisti canlandıran Sevilay Gültekin, dizinin tutmaması ve karakterinin güçlü olmaması nedeniyle o sene izleyicinin dikkatini çekemedi. Dizi kısa süre sonra bitti. Ancak Sevilay Gültekin kariyerinde adım adım ilerlemeye devam etti. Okuduğu bölüm yaptığı işle pek ilgili olmasa da güzel oyuncu çeşitli eğitimlerle kendini geliştirmeye devam etti. Öte yandan ekran deneyiminin yanı sıra tiyatro konusunda da bazı projelerde yer alarak kendini geliştirdi. Ancak Sevilay Gültekin'in öne çıkmasını sağlayan proje Gönül Dağı dizisi oldu. Bu projeyle beraber, Sevilay Gültekin kaç yaşında, nereli ve boyu kaç gibi sorular merak edildi. 

SEVİLAY GÜLTEKİN KİMDİR?


Her şeyden önce Sevilay Gültekin'in yaşı 25'tir. Gültekin, 1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu olan Gönül Dağı dizisinin Meryem'i Sevilay Gültekin, birçok yerde oyunculuk eğitimi aldı. Güzelliğiyle dikkat çeken oyuncu ilk dizi tecrübesini 5 yıl önce 2018'de Yeni Gelin dizisinde edindi. Tiyatro sahnesinde de çeşitli projelerle yer alan Sevilay Gültekin, sosyal medyada da aktif yer alıyor. Sevilay Gültekin'in boyu 162 cm'dir. Ayrıca pek çok başarılı oyuncuyu bünyesinde barındıran Hasan Güngör'ün ajansına bağlı çalışan oyuncu hakkında şaşırtan bir detay ise iyi derecede Azerice bilmesi. Bu arada Sevilay Gültekin'in sevgilisi var mı sorusunun yanıtı ise gizemini koruyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0