GM 20 Pro Alınır mı? işte General Mobile GM 20 Pro Özellikleri, Yorumları, fiyatı!

General Mobile, 2 yeni iddialı telefonunu duyurdu. GM 20 ve GM 20 Pro dikkat çekmeyi başardı. Adından en çok söz ettiren ise GM 20 Pro oldu. İşte General Mobile GM 20 Pro'nun fiyatı, özellikleri ve merak edilen tüm detayları... 

Gm 20 pro

Yerli telefon üreticisi General Mobile, uzun süren sessizliğini bozdu.  Geçtiğimiz sene konkordato ilan eden Telpa'ya bağlı olan General Mobile'ın yaklaşık 2 yıldır iddialı ürünler piyasaya sürmemesi akıllara soru işaretlerini de beraberinde getiriyordu. Markanın artık telefon üretmeyeceği de konuşulurken, firma sürpriz yaparak yeni ürünlerini tanıttı. Geçtiğimiz hafta düzenlediği lansman ile 2 yeni telefon modelini duyuran firma, rekabetçi fiyatlarla dikkat çekti. Covid-19 nedeniyle online gerçekleşen lansmanda General Mobile GM 20 ve GM 20 Pro tanıtıldı. Her iki telefon fiyat ve özellikleri ile öne çıksa da GM 20 Pro adından söz ettirmeyi başardı. Henüz satışa sunulmayan General Mobile'ın GM 20 Pro modelinin tüm merak edilen detaylarını bu haberde derledik. 

GM 20 PRO ÖZELLİKLERİ NELER

Fiyatıyla orta segmentte konuşulacak gibi duran General Mobile GM 20 Pro, son zamanlarda çok sık karşımıza çıkan 48 MP kamera ile kutudan çıkıyor. F-1.79 diyafram açığına sahip olan GM 20 Pro, arkada 8 MP ve 2 MP olmak üzere iki adet kamera daha bulunduruyor. Bu arada ön kamera ise 16 MP olarak karşımıza çıkıyor. Telefon yazılımsal yetenekleri sayesinde megapiksel değerini arttırabiliyor. General Mobile'ın yeni telefonunun ekranına baktığımızda ise 6.3 inç İPS LCD bir panel kullanıldığını görüyoruz. Ayrıca telefon enerjisini 4050 mAh değerindeki pilden alıyor. USB Type-C destekli ve hızlı şarj özelliği sunan GM 20 Pro, MediaTek Helio P70'den gücünü alıyor. Öte taraftan GM 20 Pro'da 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı kullanıcıyı bekliyor. Android 10 ile kutudan çıkan telefon kablosuz bağlantı konusunda da 802 ac desteğiyle satışa sunulacak. Ayrıca meraklısına hemen söyleyelim GM 20 Pro'da FM radyo mevcut. 

GENERAL MOBİLE GM 20 PRO EKSİLERİ VE ARTILARI NELER? 

İŞTE GM 20 PRO FİYATI VE YORUMLARI 

General Mobile GM 20 Pro'nun fiyatı 2399 TL olarak açıklandı. Bu fiyata göre cihaz oldukça rekabetçi. GM 20 Pro'nun fiyatının bir süre sonra düşeceğini de göz önünde bulundurursak fiyat oldukça iyi. Peki GM 20 Pro'nun yorumları ne yönde? Tabi GM 20 Pro kullanıcı yorumları henüz yok. Ancak şu an için insanların sosyal medyada paylaşımlarına baktığımızda GM 20 Pro beğenilse de General Mobile'a karşı genel bir memnuniyetsizlik söz konusu. Söz verdiği güncellemeleri vermemesi, teknik servis sorunları ve müşteri memnuniyeti konusunda firmaya sert eleştiriler yöneltilmekte. Ancak cihaza karşı yorumlarda şu an için ciddi anlamda bir olumsuzluk yok.     

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0