Turkcell, Vodafone, Türk Telekom Ramazan Boyunca Herkese Bedava İnternet Verecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Adil Karaismailoğlu, Ramazan'da herkese 1 GB internet hediye edileceğini duyurdu. Buna göre Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom bedava interneti 81 milyon aboneye tanımlayacak. Peki herkese bedava 1GB internet nasıl verilecek?
Bedava internet
Bedava internet 
Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bugün yaptığı açıklama ile tüm yurttaşlara bedava 1 GB internet hediye edileceğini duyurdu. Bakan, Koronavirüs nedeniyle evlere kapandığımız şu günlerde internet kullanımının arttığını ifade ederek sevindiren haberi paylaştı. Ulaştırma  ve Altyapı Bakanlığı ile 3 büyük operatörün işbirliği kapsamında bütün hatlara bedava internet yüklenecek. Henüz detayları netleşmeyen bedava internetim 1-2 gün içerisinde dağıtılacağı tahmin ediliyor.

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom Bedava 1GB İnterneti Nasıl Verecek?


Herhangi bir şart olmadan herkese tanımlanacak 1 GB interneti almak için operatörlerin açıklaması bekleniyor. Tahminlere göre kullanıcılar, hiçbir şey yapmasına gerek olmadan 1 GB interneti kullanmaya başlayabilir. Öte yandan operatörler arasındaki rekabet nedeniyle 1 GB'a ek hediye interneti görmemiz mümkün. Zira EBA için hediye edilen 3 GB'a ek olarak her operatör ekstra internet vermişti. Ramazan boyunca Vodafone, Turkcell ve  Türk Telekom'un vereceği bedava internetin detayları hakkında yeni gelişmeler oldukça paylaşmaya devam edeceğiz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0