Ceren Gündoğdu ilk albümünü müzikseverlerle buluşturdu!

Ceren Gündoğdu ilk albümünü dün itibariyle yayınladı. Daha önce 7 single çalışmasıyla müzikseverlerin beğenisini toplayan başarılı şarkıcı, Kapalı Gözlerle adını verdiği albümün ilk video klibini de paylaştı.
Ceren Gündoğdu
Ceren Gündoğdu
Söz ve müziği kendisine ait şarkıların yanı sıra cover çalışmalarla büyük beğeni toplayan Ceren Gündoğdu, uzun süredir üzerinde çalıştığı ilk albümünü yayınladı. Gündoğdu, "Kapalı Gözlerle" adını verdiği 7 şarkılık albüm için "Göz kapaklarının altında henüz keşfedilmemiş bir kâinat var. Şarkı söylerken, dua ederken, dilek tutarken, öpüşürken gözlerin hep kapalı; çünkü o ‘gerçek’ anlarda dışarıyı unutuyor, kendinle buluşuyorsun." şeklinde konuştu. Söz ve müzikleri Ceren Gündoğdu'ya ait olan albümdeki şarkılar, Universal Müzik etiketiyle müzikseverlerle buluştu. Albümün prodüktörlüğünü Cihan Mürtezaoğlu ve Arel Koray Nalbant üstlenirken, kayıtları Babajim İstanbul ve Pür Recording stüdyolarında tamamlanan şarkılarda piyano koltuğunda Ceren Gündoğdu’yu görüyoruz.

Öte yandan ilk albüm öncesi Webmgon'dan Mazlum Günhan'ın sorularını yanıtlayan Ceren Gündoğdu, duygularını şöyle ifade etti: "Aylardır süren hazırlıklar sonunda tamamlandı, ilk albümüm ‘Kapalı Gözlerle’ 20 Mart’ta yayınlanıyor. Gerçekten hem çok çok heyecanlıyım, hem çok sakinim. Çok git gelli bir duygu durumu! "Kalbimde kelebekler uçuşuyor" tanımlaması hiç bu kadar doğru gelmemişti. Ayrıca güzel şarkıcı albüm hakkında şu bilgileri paylaştı: "3 şarkının prodüktörlüğü Cihan Mürtezaoğlu’na ait. Cihan yıllardır hayranlıkla dinlediğim, müziğiyle müziğim arasında bir bağ kurabildiğim bir sanatçı, tamamen tesadüfi bir şekilde kesişti yollarımız. Hayatın gönderdiği işaretleri okumaya çalışan biriyim, Cihan’la tam da albüm öncesi, böyle plansız şekilde yollarımızın kesişmesi bana verilen bir armağan bence. Diğer 4 şarkının prodüktörlüğünü de daha önce yayınladığım tüm şarkıların prodüktörlüğünü yapan Arel Koray Nalbant yaptı. Koray benim için çok değerli bir yol arkadaşı sadece müzikal açıdan değil, her yönden bana destek olan, yeteneğine, disiplinine, üretkenliğine ve dostluğuna çok inandığım bir müzisyen. Detaylı albüm künyesini albümle birlikte paylaşıyor olacağım; şarkılara hayat veren müzisyenlerin hepsine büyük bir teşekkür borçluyum. Dinleyici bu albümde, yalın bir dil ve güçlü melodiler üzerinden anlatmaya çalıştığım samimi hikayelerle karşılaşacak. İçten, mahrem, romantik ve melankolik bir dili var albümün. Diliyorum ki dinleyen herkes kendi hikayesinden bir şeyler bulsun, kendini dinlesin, kendi hisleriyle yüzleşsin bu şarkıları dinlerken. Yani albümün sürprizi, bana ait gibi gözüken hikayelerin, dinleyen kişiyi beklenmedik şekilde kendi iç dünyasına götürmesi olsun isterim."


Haber Ayşenur Aşıcı 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0