İşte Koronavirüs Testi Pozitif Çıkan Ünlüler (Türkiye ve Dünyadan

Korona virüs dünyanın pek çok yerinde hızla yayılırken, virüse yakalanan ünlüler ise herkesi şaşkına uğratıyor. Dünya çapında Covid-19:a yakalanan tanınmış kişi sayısı her gün artıyor. Peki dünyada ve Türkiye'de kimler Corona virus salgınına yakalandı?
Korona bulaşan ünlüler
Covid-19
Corona virus her gün yüzlerce can almaya devam ediyor. Enfekte olan insan sayısı ise günlük olarak binler ile ifade ediliyor. Öte taraftan Corona virüs salgını tanınmış pek çok sanatçı, sporcu ve siyasetçiye da bulaşarak şaşırtıyor. Dünyaca ünlü isimlerin yanı sıra Türkiye'nin önde gelen ünlü isimleri de Korona virus ile mücadele ediyor. Genel olarak siyasetçi ve sporcular arasında Covid-19 yaygın. Biz de bu haberde Koronavirüse yakalanan ünlü isimleri bir araya getirdik. İşte Corona virus salgınına yakalanan ünlüler...

Türkiye'de Korona virüse yakalananların çoğu sporcu!

Ülkemizde spor müsabakalarının geç ertelenmesi nedeniyle sporcu ve teknik direktörlerde Koronavirüs tespit edildi. Geçtiğimiz hafta Galatasaray'ın başında olan ünlü teknik direktör Fatih Terim'in Corona'ya yakalandığı haberi gelmişti. Terim'in tedavisi devam ederken dün de futbolcu Rüştü Reçber'in Korona testinin pozitif çıktığı duyuruldu. Öte yandan Fenerbahçe ve Galatasaray spor kulüplerinin pek çok basketbol ve futbolcusundan da Covid-19 görüldü. Bu arada NTV'nin tanınan muhabirlerinden Korhan Acar'da da Koronavirüs tespit edildiği dün ortaya çıkmıştı. Ayrıca son dakika haberine göre NTV'den 2 çalışana daha virüs bulaştı.

Dünyaca ünlü isimlerde Corona tedirginliği


İngiltere'den peş peşe ünlü isimlerden coronavirüs haberleri geliyor.  Son olarak İngiltere başbakanı Boris Johnson ve Prens Charles'ın Covid-19 testi pozitif çıktı. Bu arada dünya çapında Koronavirüse yakalanan ünlülerden Mark Blum'dan kötü haber geldi. Ünlü oyuncu Blum, Corına nedeniyle hayatını kaybetti.  Bu arada Corona virüse yakalanan ünlü oyuncu Olga  Kurylenko, virüsü yendiğini duyurdu. Tom Hanks'in yanı sıra Kanada başbakanının eşi, İran ve  İtalya'dan çeşitli bakanlar ile tanınmış yöneticilerde Corona virüs tespit edildi.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0