Sıfır Bir Ekibinden Yeni Dizi! İşte Sokağın Çocukları Konusu ve Fragmanı

Sıfır Bir ekibinden yeni bir dizi! Sokağın Çocukları dizisi şimdiden merak uyandırdı. BluTv'de ekranlara gelecek olan Sokağın Çocukları dizisini Sıfır Bir'in yönetmeni Kadri Beran Taşkın yönetiyor. Peki dizinin konusu nedir? İşte ayrıntılar...
Sokağın çocukları blutv
Blutv
Orijinal yapımları kadar yurtdışında ses getiren yapımları da aboneleriyle buluşturan Blutv, yepyeni bir dizi daha duyurdu. Sokaktaki adaleti konu alan yapımın en dikkat çeken yanı ise internette ses getiren Sıfır Bir dizisini ekibinin kaleminden çıkması. Blutv'de seyirciyle buluşan Sıfır Bir'in yönetmeni ve senaryo ekibi Sokağın Çocukları dizisini hazırlıyor. Bu arada Sokağın Çocukları'nın fragmanı da görücüye çıktı.
BluTV’nin sevilen dizisi Sıfır Bir’in yaratıcılarının hayata geçirdiği bir adalet hikâyesi olan Sokağın Çocukları 6 Şubat Perşembe günü BluTV’de yayına giriyor. Yönetmenliğini, adını Sıfır Bir ile duyuran Kadri Beran Taşkın’ın üstlendiği ve yine aynı dizinin senaryo ekibinin kaleme aldığı Sokağın Çocukları, yaşadıkları zorlu dünyalarında hayata tutunma ve kendilerini var etme mücadelesi veren, zorluklarla savaşarak büyümeye çalışan gençlerin hikâyesini konu alıyor.

Sokağın Çocukları dizisinin konusu:


"Adalet nedir?", "Bir genç sokakta nasıl ayakta kalır?" gibi sorulara iyi ve kötü değil, gri karakterler üzerinden mercek tutuyor. Kanunların yetersiz kaldığını düşündükleri bir dünyada kendi adaletini sağlamak zorunda kalan gençlerin öyküsünü anlatan Sokağın Çocukları, 6 Şubat Perşembe günü BluTV’de başlıyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0