Kadın dizisinin 82. Bölümü Gelmeyecek! Peki Kadın dizisi neden final yaptı?

Kadın dizisi 81. Bölümü ile ekrana veda ediyor. Fox'ta 3 sezondur süren ve konusuyla dikkat çeken Kadın final yaparak seyircisini şaşırttı. Peki Kadın son bölümü ne zaman? Kadın'ın neden final yaptığını detaylarıyla paylaşıyoruz...
Kadın
Kadın
Kadın dizisi yaklaşık 3 sezon önce Fox ekranlarına gelmeye başladı. Dikkat çeken hikayesiyle kısa sürede yoğun ilgi gören dizi, bu sezona kadar iyi bir reyting başarısına sahipti. Aslında Kadın dizisinin reyting sorunu yoktu. Yani dizi her hafta sıralamada yerini koruduğunu söylemek mümkün. Özge Özpirinçci'nin başrolde karşımıza çıktığı Kadın dizisi sanıldığı gibi reyting kurbanı olmadı.  Peki o halde Kadın dizisi neden bitti?
Son zamanlarda biten pek çok dizinin ortak özelliği reyting başarısızlığına uğraması ve sonucunda fişinin çekilmesi oluyor. Ama Kadın dizisi tam tersi senaryonun tıkanması nedeniyle sona eriyor. Hikayenin bitmesi nedeniyle Kadın final yapmak zorunda kaldı. Buna göre Kadın, 81. Bölümüyle 4 şubat salı günü saat 20:00'de son kez izleyici karşısına çıkacak. Bu arada Kadın'ın son bölümünde Arif ve Ceyda evlenecek. Dizinin son fragmanı ise geçtiğimiz gün paylaşıldı. Dizinin son bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanacak.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0