MFÖ'DEN YENİ ALBÜM GELİYOR! MFÖ'nün Yeni Şarkıları Ne Zaman Çıkacak?

Mazhar, Fuat ve Özkan'dan yeni albüm müjdesi. Sanatta 50. yıllarını kutlayan grup, çok yakında yeni albüm çalışmalarına başlıyor. Geçtiğimiz gün PowerTürk Müzik Ödüllerinde konuşan MFÖ, yeni şarkıların haberini paylaştı.
Mfö
MFÖ
2020 PowerTürk Müzik Ödülleri  cumartesi gecesi yapılan bir ödül töreni ile sahiplerini buldu. 2020'nin en iyilerlnin halk oylamasıyla belirlendiği törende 7 farklı kategoride ünlü isimlere ödül verildi. Gecede Mabel Matiz, Merve Özbey, Mor ve Ötesi, Feride Hilal Akın, Emir Can iğrek, Masar Fuat Özkan ve Şehrazat gibi ünlü isimler ödül aldı.  Tek tek sahneye çıkan sanatçılar duygularını paylaştı. MFÖ grubu da ödülünü almak için sahneye çıktı. Gecede Yaşam Boyu Başarı ödülünü alan grup yeni albüm haberini paylaştı.

Müzik dünyasında 50. yıllarını kutlayan grup üyelerinden Mazhar Alanson, “Bugüne kadar aldığım ödülleri kaybettim ama bunu hayatım boyunca saklayacağım” diye konuştu. Alanson’un tören sırasında “Yeni yapacağımız albümden şarkıları PowerTürk’te duymayı çok isteriz” cümlesinin ardından Fuat Güner araya girerek, “Bu da bugünün sürprizi oldu. Demek ki yeni bir albüm yapıyoruz. Konuşuyorduk ama durum ciddileşmeye başladı anladığım kadarıyla... PowerTürk’e çok teşekkür ediyoruz bu ödül için, biz yaşadığımız müddetçe size güzel eserler yapmaya, vermeye devam edeceğiz” dedi. Özkan Uğur ödülün 50. yıllarının ilk ödülü olduğunu ekleyerek, “Sağlığımız yerinde olduğu sürece üretmeye, ülkemize kalıcı eserler bırakmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0