Emir Can İğrek'e Ödül! 2020 PowerTürk Müzik Ödülleri Sahiplerini Buldu.

PowerTürk Müzik Ödülleri sahiplerini buldu. 7 farklı kategoride yılın başarılı olan isimlerine ödülleri takdim edildi. PowerTürk ekranlarında yayınlanan ödül törenine Merve Özbey, Feride Hilal Akın, MFÖ gibi çok sayıda ünlü sanatçı katıldı.
 Müzik Ödülleri
Ödül töreni 
Yılın en iyileri geçtiğimiz gün PowerTürk Müzik Ödüllerinde belirlendi. Halk oylamasıyla belirlenen kazananlar geceye katılarak ödüllerini aldı. Ayrıca 2020 PowerTürk Müzik Ödüllerinde "Yaşam Boyu Başarı ödülü MFÖ grubuna ve başarılı söz yazarı ve besteci Şehrazat'a gitti.  Sürprizlerle dolu PowerTürk Müzik Ödülleri’ne Mazhar Alanson, Fuat Güner, Özkan Uğur, Şehrazat, Mor ve Ötesi grup üyeleri, Fatma Turgut, Mabel Matiz, Merve Özbey, Feride Hilal Akın ve Emir Can İğrek katıldı.

Birkaç sene önce dağılan Model grubunun eski solisti Fatma Turgut, gecede 2 ödül alarak dikkatleri üstüne çekti. Turgut.  En Güçlü Kadın Şarkıcı ve En Güçlü Şarkı kategorilerinde ödülün sahibi oldu. Başarılı şarkıcı, duygularını şöyle tarif etti: “Şarkı söylemeye başladığım ilk günden itibaren hep şunu söyledim; nefesim yettiğince şarkı söyleyeceğim. Çok mutlu, onurlu ve gururluyum. 3 dalda adaydım ve ikisini almanın büyük gururunu, mutluluğunu yaşıyorum. Bu iki ödül, hayatımın sonuna kadar benimle olacak. Şarkı Can Bonomo şarkısı. Can’ı da anmak gerekir. Can’ın yaptığı ve benim nefes verdiğim bir şarkıydı”

Ayrıca gecede söz alan Mabel Matiz, 2 yıl üst üste ödül almanın havalı olduğunu belirtirken, Mor ve Ötesi grubu solisti Harun Tekin 2020lde yeni şarkı geleceğini söyledi. Bu arada ödül alan Merve Özbey ise Yaramızda Kalsın şarkısının sözlerini yazan  ve geçen yıl hayatını kaybeden genç müzisyen Onurcan Özcan'ı andı. Yılın En Güçlü Çıkış Yapan Şarkıcısı Emir Can İğrek ise “Bu ödül bizim için bir belge niteliğinde. Kitlelere ulaştığımıza dair bir belge. Bütün ekip arkadaşlarıma, orkestrama, dinleyenlere, oy verenlere teşekkür ediyorum. Bütün bağımsız ve bağımlı müzik üreticilerine, söz ve müzik yazarlarına adıyorum bu ödülü” sözleriyle duygularını dile getirdi.

Müzikseverlerin büyük ilgi gösterdiği PowerTürk Müzik Ödülleri; PowerApp’ten verilen oylarla belirlendi. PowerTürk Müzik Ödülleri, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için tekrarlarıyla PowerTürk TV ekranında olacak.
PowerTürk Müzik Ödülleri 2020 kazananları ise şöyle:
EN GÜÇLÜ KADIN ŞARKICI
Fatma Turgut
EN GÜÇLÜ ERKEK ŞARKICI
Mabel Matiz
EN GÜÇLÜ ÇIKIŞ YAPAN ŞARKICI
Emir Can İğrek
EN GÜÇLÜ ALBÜM
Merve Özbey
EN GÜÇLÜ KLİP
Feride Hilal Akın – “Yok Yok”
EN GÜÇLÜ GRUP
Mor ve Ötesi
EN GÜÇLÜ ŞARKI
Fatma Turgut – “Bir Varmış Bir Yokmuş”
YAŞAM BOYU BAŞARI ÖDÜLÜ
M.F.Ö.
YAŞAM BOYU BAŞARI ÖDÜLÜ
Şehrazat

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0