14 Şubat Sevgililer Gününde Vizyonda! İşte Ağır Romantik Oyuncuları, Konusu ve Fragmanı

Bu hafta vizyona girecek Ağır Romantik filmi, oyuncu kadrosu, konusu ve fragmanıyla dikkat çekiyor. Aslı'yı kapkaççıdan kurtaran Kerem'in aslında bir kapkaç çetesinin başının oğlu olduğunu saklamasıyla gelişen olayların anlatıldığı film, 14 Şubat Sevgililer Gününde beyazperdede.
Onur tuna
Ağır Romantik 
14 Şubat Sevgililer Gününe denk gelen bu haftaki vizyon filmleri dikkat çekiyor. Dramdan komediye, komediden korku ve aşk filmlerine pek çok türden yapım seyirci karşısına çıkacak. Romantik komedi filmlerinin ağırlıkta olduğu filmler arasında "Ağır Romantik" adındaki yapım da bulunuyor. Beyaz yakalı bir ailenin kızı olan Aslı'nın çantası bir kapkaççıdan alıp kendisine teslim eden ve kapkaç çetesinin başındaki bir adamın oğlu olan Kerem'in kendisini finans uzmanı oğlu olarak tanıtması sonucunda gelişen olaylar beyazperdeye aktarılıyor. Öte yandan Ağır Romantik filminin kadrosu da oldukça iddialı. Filmin fragmanı ise geçtiğimiz haftalarda görücüye çıktı. Ağır Romantik'in fragmanı şu ana kadar YouTube'da 500 binden fazla kez görüntülendi.

İŞTE AĞIR ROMANTİK OYUNCULARI VE KONUSU!

Vizyon tarihi 14 Şubat olarak belirlenen ve bu cuma gösterime girecek Ağır Romantik filminin yönetmen koltuğunda Deniz Denizciler oturuyor. Denizciler, aynı zamanda filmin senaryosunu da kaleme alıyor. Ayrıca Ağır Romantik'in oyuncu kadrosunda ise pek çok ünlü isim bulunuyor. Buna göre filmde: Onur Tuna , Tuvana Türkay , Altan Erkekli , Durul Bazan , Sermiyan Midyat gibi isimler yer alıyor. Romantik komedi türündeki yapımın tanıtımları sosyal medyada dönmeye başladı. Bakalım önemli rakipleri olan film, gişede nasıl bir performans sergileyecek?
 
Ağır Romantik filminin konusu kısaca şöyle: Sanatla ilgili bir annenin ve profesör bir babanın kızı olan Aslı, konservatuvarda okumaktadır. Aslı'nın hayatı, bir gün Beyoğlu'nda yürürken bir kapkaççının çantasını çalması ile bambaşka bir hal alır. Yaşadığı olay sonrası büyük bir korkuya kapılan Aslı'ya, bu sırada olaya şahit olan Kerem adında bir adam yardım eder ve çantayı bularak Aslı'ya teslim eder. Bu tatsız olay sayesinde tanışan Aslı ve Kerem, görüşmeye devam ederek çok geçmeden güzel bir ilişkiye başlar. Ancak Kerem, ayrı dünyalara sahip olduğu sevgilisine kendisini bambaşka biri olarak tanıtır. Finans uzmanı olarak kendisini tanıtan Kerem, babasının İstanbul'un en büyük kapkaç çetesinin başı olduğu gerçeğini de gizler. Ancak yaşananlar, onların en mutlu günlerinin akıllarından hiç çıkmayacak bir güne dönüşmesine neden olur.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0