İşinizi Kolaylaştıracak Instagram Toplu Takip Bırakma Uygulaması

İnstagram'da toplu takip silme işlemi yapmak hem zaman kaybını önlüyorhem de işimizi oldukça kolaylaştırıyor. Peki İnstagram'da toplu takip nasıl bırakılır? İşte en iyi İnstagram toplu takipten çıkma uygulaması ve kullanım detayları... 
İnstagram
İnstagram
İnstagram hesabı olan pek çok kişi, fazla takipçisi olmasını istiyor. Eğer bir fenomen ya da ünlü değilse fazla takipçi elde etmek de pek kolay değil. O zaman da farklı yol ve yöntemlere başvurulmakta. Burada en sık kullanılan yöntem ise takibe takip oluyor. Yani fazla takipçi sayısına ulaşmak isteyenler kendi aralarında geri takip yapıyor. Bu, uzun bir süre devam ediyor. Ve bir süre sonra takip edilen kişi sayısı 4-5 basamaklı sayılara ulaşıyor. Genelde de yüzde 60'ın üstünde geri takip etmeyenler oluyor. Hal böyle olunca da çoğu insan "toplu takip bırakma" yöntemi aramaya başlıyor. Zira İnstagram'da toplu takipten çıkma işlemi yapılmazsa takip edilen kişileri temizlemek haftalar alır. Peki böyle bir şey mümkün mü? Yani takipçileri toplu silmek gerçekten de oluyor mu? Şu an için bu sorunun cevabı evet'tir. Ancak bu işlemi yapan araç sayısı bir hayli az.
İnstagram'da toplu takip silme işlemi ciddi anlamda işi kolaylaştırıyor. Fakat İnstagram'ın toplu takipten çıkma limitleri bulunduğu için işlem tekrarlandığında hesabın geçici engel yeme durumu ortaya çıkıyor. Bu yazımızda sizlerle paylaşacağımız yöntem ile her 1 dakikada bir 10 kişiyi bırakabiliyorsunuz. Bu sayede İnstagram engeline takılmamış olursunuz. Tüm işlem bir uygulama üzerinden gerçekleşiyor. Bu arada uygulamaya ilk girişte İnstagram'ın klasik uyarısı olan "Hesabınız ele geçirildi" uyarısı gözünüzü korkutmasın. Yapmanız gereken "bunu ben yaptım" butonuna tıklamak ve giriş işlemini tamamlamak.

İŞTE YENİ İNSTAGRAM TOPLU TAKİP BIRAKMA UYGULAMASI!



Play Store'da İOST adıyla bulunan uygulamanın arayüzü ve çalışma şekli oldukça basit. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra sizin takip ettiğiniz ancak geri dönmeyen tüm hesapları listeliyor. Buradan tek tek manuel olarak elle çıkarabileceğiniz gibi altta bulunan butona dokunarak 10'ar 10'ar da toplu olarak silebilirsiniz. Bu arada toplu takip silme uygulaması tamamen ücretsiz olup herhangi bir sınır konulmuş değil. Ancak size önerimiz günlük olarak 50-60 kişi çıkarın. Aksi halde hesabınız 7 günlük engel alabilir. İnstagram bu konuda oldukça katı kurallı. Son olarak şunu da belirtmekte yarar var: sözünü ettiğimiz uygulama ne yazık ki İOS'ta yer almamakta. 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0