Feride Filminin Oyuncuları ve Konusu Dikkat Çekiyor! Zeynep Çamcı Tek Kaşlı Olduğunu Açıkladı

Moda devlerinin karşısına çıkan genç bir kadın olan Feride'nin macerasını anlatan Feride filmi, oyuncuları ve konusuyla dikkat çekiyor. Zeynep Çamcı'nın yazıp, yönettiği ve oynadığı Feride filmi komedi türünde seyirci ile buluşacak. Öte yandan Çamcı film hakkında samimi açıklamalar yaptı.
Feride
Feride 
24 Ocak haftası vizyona girecek film sayısı bir hayli az oluşuyla dikkat çekiyor. Yaklaşık 6 filmin beyazperdede olacağı 24 Ocak haftasının öne çıkan yapımı ise "Feride" oluyor. Recep İvedik'in kadın hali olarak yorumlanan Feride karakterinin moda dünyasının önde gelen devlerine kafa tutmasını konu alan filmin kadrosu da oldukça zengin. Zeynep Çamcı'nın hem hikayesini kaleme aldığı, hem yönettiği hem de oynadığı Feride filminin fragmanı ise geçtiğimiz haftalarda yayınlandı. Fragmanda, Feride'nin patronuna karşı ayaklanması ve komik sahneler dikkat çekiyor. Bu arada Feride filminin oyuncuları dün basın mensuplarıyla bir araya geldiler.

İŞTE FERİDE FİLMİNİN OYUNCULARI VE KONUSU!


24 ocak Cuma günü vizyona girecek olan Feride filminin yönetmen koltuğunda Ali Yoğurtçuoğlu ve Zeynep Çamcı oturuyor. Yapımın senaryosunu da yine Çamcı kaleme alıyor. Feride'nin oyuncuları arasında ise Zeynep Çamcı, Ersin Korkut, Barış Yıldız, Anıl Tetik, Osman Akça, Ceren Taşçı, Ali Barkın, Aycan Koptur, Fırat Sobutay gibi isimler yer alıyor. UNG Film’in yapımcılığını üstlendiği yapım, komedi türünde seyirci karşısına çıkacak. Eda Ece, Burcu Biricik, Hatice Aslan, beyti engin, Uraz Kaygılaroğlu, Alper Saldıran, Yusuf Akgün, Yiğit kirazcı ve Seda Güven’de konuk oyuncu olarak filmde oynadı. Ayrıca Zeynep Çamcı'nın  öz abisi de Şukufe rolüyle rol aldı.

ZEYNEP ÇAMCI TEK KAŞLI OLDUĞUNU AÇIKLADI! 


Filmde tek kaşlı olan Feride karakterine hayat veren Zeynep Çamcı, basın toplantısında samimi açıklamalarda bulundu.  Bu hafta vizyona girecek olan filmi için Şahan Gökbakar ve Gupse Özay'dan fikir aldığını belirten
Çamcı, kendisi hakkında şunları söyledi: "Küçükken tek kaşlıydım ve bunun nasıl hissettirdiğini biliyorum. Bir gün yine ağlarken annem bak Frida’da tek kaşlı demişti ve bu bana kendimi o an çok iyi hissettirmişti. Feride güzellik tabularını yıkacak bir karakter, eğer gerçek bir karakter olsaydı kesinlikle Feride’ye aşık olurdum. Çocukken benimle martı kaş, kartal kaş diye dalga geçerlerdi. Bu kartal kaştan dolayı Feride’de benim gibi Beşiktaşlı ve bu kartal kaşı filmde kostümleştirdim.” 

FERİDE'NİN KONUSU

Feride filmi
Feride 
Yer altında kahraman kostümleri dikilen bir atölye de terzilik yapan Feride’nin, emek ve sevgi hırsızı patronuna baş kaldırıp iddialaşması ve daha sonra moda devlerine kafa tutan yolculuğunu anlatan Feride, gücünü sevgiden alan kahramanların hikayesini seyirciyle buluşturacak.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0